Szabad sajtó – Szabad jogalkotás – Szabad mélázás

Egyik unokám elkapott valami kórságot, ma tehát a gyerekek nem jönnek a nagyszülőkhöz a mamaoviba. Bánatomban reggel óta azzal múlatom az időt, hogy barangolok a világhálón, hátha találok valami érdekeset. Itt mindig akad valami látni-olvasnivaló, ma ez az igazán szabad világ.

Tovább

Egyszer mondott igazat is Orbán Viktor – Gyomorrontásól éhenhalásig

Valahányszor meghallgatom ezt az embert, valahányszor olvasom tetteiről és állításairól a tudósításokat, elönt a tehetetlen harag és az undor elegye. Vasárnap reggeli prédikációjából mindjárt az elején feltűnt a fejbeverő állítás:„láttam már novemberben hogy baj lesz”.

Tovább

Magyar György: hol jön egy doboz sütemény, egy tolltartó Szijjártó sok tízmilliós luxusnyaralásához?

Nagyjából hasznavehetetlen a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségre vonatkozó szabályozás az országgyűlési képviselők esetében, mert nekik csak a képviselői megbízatásukkal kapcsolatos, a, tisztségektől

Tovább

Petőfi nem lenne büszke arra a Magyarországra, amelyben ma élünk

Holnap a Márciusi Ifjakra emlékezünk. Egy olyan országban, ahol ha ma élne Petőfi Sándor, ismét lenne miért megírnia Talpra magyart. A jelenlegi rezsim sárba tiporja mindazt, amit az 1848-49-es forradalom és szabadságharc jelent a számunkra. Orbán holnap -lengyel bértapsolók előtt-kiáll a Nemzeti Múzeum elé, s magát a nemzet megmentőjének kiáltja ki.

Tovább