Connect with us

Csillagjegyek

Csillagjós-üzenet: így hat ránk, ha két csillagjegy határán látjuk meg a napvilágot

Csillagjós-üzenet: így hat ránk, ha két csillagjegy határán látjuk meg a napvilágot
Megosztás

Hogy mi mindenre kell figyelni! Kiderült, hogy nem csupán azt kell tudnod, ha a horoszkópok között böngészel, hogy mi a csillagjegyed, hanem arra is, hogy mi hat rád, ha „határeset” vagy. Olvasd az újabb „tananyagot”!

Mérleg – Skorpió (október 21-24.)

Igazi lázadó vagy, aki folyton az igazságot keresi, a Mérleg kíváncsisága és a Skorpió hatalmas igazságérzete keveredik ugyanis benned. A Mérleg nem kifejezetten egy erős személyiség, amit remekül kiegészít a Skorpió karizmatikussága és ereje.

Skorpió – Nyilas (november 20-23.)

Mindkét jegy brutál erős személyiség, szóval az tuti, hogy nem vagy egyszerű eset! Magabiztos vagy, céltudatos és kiegyensúlyozott, a Skorpió távolságtartó és realista látásmódja pedig remekül kiegészül a Nyilas közvetlen, szabadságszerető és végtelenül optimista énjével.

Nyilas – Bak (december 19-25.)

A Nyilasok mernek nagyot álmodni, sőt, egyenesen világmegváltó terveik vannak, de sajnos nem elég kitartóak ahhoz, hogy ezeket véghez is vigyék. A Bakok céltudatossága, állhatatossága és végtelen akaratereje segít téged abban, hogy ezeket a nagyszabású ötleteket megvalósítsd. Emellett képes vagy az emberekre hatni, de nem csak az eszükre, a szívükre is!

Bak – Vízöntő (január 18-21.)

Egyik feled kifejezetten szereti a magányt, és folyton elvonulna, a másik viszont a nyüzsire és pörgésre vágyik, aki folyton meg akarja mutatni, mennyire jó mindenben. Ennek eredménye, hogy aktív és tettre kész vagy, akit, ha szuperül motiválnak, bármit képes megoldani! Különleges személyiségedet kissé furának gondolhatják elsőre.

<<< Olvasd cikkeinket a Google hírei között is! >>>

Vízöntő – Halak (február 17-20.)

Különleges, már-már misztikus a személyiséged, vonzódsz a természetfeletti dolgokhoz, ezotériához és a művészetekhez. Rendkívül érzékeny és együttérző vagy, a Halaktól ugyanis az érzelmességet kapod, a Vízöntőtől pedig bölcsességet, intelligenciát és tájékozottságot.

Halak – Kos (március 19-25.)

Egyszerre vagy maximalista és törtető, mint a Kosok, mellette érzékeny és álmodozó, mint a Halak. Ennek a kombónak köszönhetően mersz nagyokat álmodni, de képes is vagy őket megvalósítani. Racionális és érzelmes is vagy, ezért tűpontosak a megérzéseid, szinte belelátsz a jövőbe.

Kos – Bika (április 18-22.)

Mindkét jegy extra makacs, konok, önfejű, így benned duplán érvényesülnek ezek a tulajdonságok. Nehéz téged meggyőzni bármiről, vagy irányítani, cserébe elképesztően kitartó vagy. A Kos énednek köszönhetően tele vagy jó ötletekkel, lelkesedsz minden újdonságért, a Bika éned viszont mindig óvatosságra int, így általában mégis megfontoltan döntesz.

Bika – Ikrek (május 18-22.)

Ez az egyik legérdekesebb párosítás, ugyanis teljesen ellentétes csillagjegyekről van szó. A Bika földhözragadt, a szokások embere, az Ikrek viszont nyughatatlan, folyamatosan változik és az újdonságokat keresi. Ez okozhat benned egy állandó belső feszültséget. Viszont két nagyon intelligens jegyről van szó, ami benned hatványozódik.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Ikrek – Rák (június 17-23.)

Az Ikrek éned inkább egyedül fedezné fel a világot, a Rák oldalad viszont szerelemre, családra, nyugalomra vágyik. Ezért lehetséges, hogy a legtöbb párkapcsolatodban nem találod a helyed. Érdekesség, hogy a nyári napforduló környékén születtél, amitől hatalmas energiatöblettel rendelkezel, plusz nagyon erős a művészi hajlam benned.

Rák – Oroszlán (július 19- 24.)

Ez egy különösen szerencsés kombináció, aminek következtében kiegyensúlyozott, kedves, elbűvölő és végtelenül pozitív az egyéniséged. A Rákok bizonytalanságát ellensúlyozza benned az Oroszlán magabiztossága és ereje, viszont a vízjegy érzelmessége háttérbe szorítja a tűzjegy hiúságát és egoizmusát.

Oroszlán – Szűz (augusztus 20-24.)

Az Oroszlánok igazi vezetők, de sajnos a hiúságuk és lustaságuk gyakran megakadályozza őket, hogy előre lépjenek. A Szüzek kitartása, szorgalma és akaratereje viszont csak úgy előre repít téged a ranglétrán. Arra azonban különösen figyelned kell, hogy mindkét jegy extra kritikus, ami rád is erősen jellemző.

Szűz – Mérleg (szeptember 19-25.)

Egyedi, lehengerlő, végtelenül vonzó a személyiséged, ezért a pasik totál odavannak érted. Kedves és szeretetteljes vagy szinte mindenkivel, ezért a környezeted is imád. Kicsit bizonytalan vagy, nehezen hozol meg döntéseket, főleg, hogy már-már rögeszmésen törekszel a tökéletességre.

Forrás

Szerző