határ - Városi Kurír

Sorting by

×

Amit eddig nem tudtunk Orbán Viktorról – Miniszterelnök a “női hölgyek” bűvöletében….

Megszokhattuk, hogy az Orbán Viktorról készülő fotókon igyekszik ádáz, kemény harcos látszatát kelteni, aki mindig kivont szigorral néz a (neki) boldog jövőbe. A háromnapos debreceni határszemléjén azonban olyan fotókat is lőttek róla, ahol mosolyra húzódik a szája. Véletlen lenne, hogy mindegyiken hölgytársaságban látni?

Tovább

Hadházy: vicctábornok rossz-vicc propagandavideójában 3 helikopterrel szállt fel – Lehetett volna 7 is, az is meseszám!

Arról tett a közmédia, hogy mindenki értesüljön a “hatalmas hírről”, miszerint Orbán miniszterelnök -vicctábornok- saját kezűleg védi meg az ebben hinni akarókat -a …. mitől is?- és lecuccolt Debrecenbe, -nem a határhoz!- hogy kellően hatásos fotók-videók készülhessenek hőstettéről. Pénteken újabb lapáttal tett a kampány-pózolás fotóanyagához.

Tovább

Vége a háborús helyzetnek, vagy figyelemelterelés zajlik? – Visszavonul az orosz hadsereg?

Az elmúlt hetekben több NATO-ország azzal vádolta Moszkvát, hogy az Ukrajna elleni invázió céljából vont össze erőket az ukrán határ közelében, amit az orosz fél valótlan állításnak mintősített. Friss hír, hogy megkezdték a felkészülést az állomáshelyükre történő visszatérésre az orosz déli és nyugati katonai körzet azon csapatai, amelyek részvétele véget ért az Oroszország területén zajló hadgyakorlaton, amit Igor Konasenkov, az orosz védelmi minisztérium szóvivője közölt kedden Moszkvában.

Tovább

Orbán: ez árulás! – Fidesz-magyar szótár, amiből kiderül, mit értenek e szó alatt…

Itt az ideje, hogy tisztázzuk, ki mit ért “árulás” alatt. Így lényegesen könnyebb lesz tisztázni, hogy az eddig egyértelmű kifejezés az árok két partján mit jelent. Az értelmező szótár szerint: összejátszás az ellenséggel, hitszegés, gyalázatos hűtlenség.

Tovább

Németh Szilárd az ünnepre való tekintettel pöri nélkül “kenyerezett”, ellenzékezett, brüsszelezett, ahogy a nagy napon illik!

Magyarország most azért van, mert megvédte magát mindig az ellen, ami létét fenyegette – fogalmazott a Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára augusztus 20-ai beszédében Csepelen pénteken.

Tovább

A lejárt okmányok a veszélyhelyzet miatt csak “kerítésen belül” érvényesek – Ha utazna, kizárólag valóban érvényes igazolvánnyal teheti!

Újabb faramuci helyzetet állított elő a kormány azzal, hogy folyamatosan hosszabbítja a veszélyhelyzetet, mert ugyan Magyarország határain belül ellavírozhat az ember, ha “lejárt”, de külföldön hiába magyarázza, hogy a nem érvényes papírjai jók, csak nem úgy…, ezt sehol nem fogadják el. Viszont a kormányablakokban -legalábbis Budapesten-  lehetetlen az időpontfoglalás, egy hónapra előre minden hely foglalt.

Tovább

Figyelem! Friss szolgálati közlemény Ausztriába autózóknak! – … és ez most nem az oltásról szól!

Kevés annál kellemetlenebb dolog történhet az utazni vágyóval, hogy amikor azt képzeli, hogy mindenre előrelátóan gondolt kiderül, egy alapvető dolgot benézett! Ettől óvja meg az Ausztriába autózni akarókat az alábbi teljesen friss, a határról küldött figyelmeztetés!

Tovább

Németh Szilárd felháborodottan: “nem helikopterezgetni járok a határvédő honvédekhez”,(…) hanem beszélgetni….!

Németh Szilárd teljesen indulatba jött az őt állandóan kritizáló baloldali médiára, mert azt a látszatot keltették, – szerinte – hogy munkaidőben “repkedni” jár a híres-hírhedt kerítéshez. Pedig -állítja – ez nem így van, ő csak beszélget a földön álló helikopterben.

Tovább