Connect with us

Kultúra

Bayer szerint Magyarország rém zsidóbarát, úgyhogy – tuti, ami tuti – elengedett egy zsidó viccet

zsido
Megosztás

Bayer Zsolt, a kormány megmondó embere egy ideje főállásban bizonygatja, hogy csak lári-fári, vagy inkább aljas rágalom, hogy Magyarországon dúl az antiszemitizmus, amire a kormányzat egy-egy plakátkampánnyal rá is tesz egy lapáttal. Aztán egyszer csak történhetett valami….

Biztos, ami biztos….

A Magyar Időkben jelent meg az éppen aktuális Bayer-kinyilatkoztatás nem tudni pontosan minek kapcsán, de az említett újságcikket író úgy érezte, hogy figyelnie kell a regnálónak azokra is, akik nem nézik jó szemmel a Magyar – Izraeli kebelbarátságot, tehát idézett egy zsidó viccet:

„Olyan ez, mint amikor

Áronnak muszáj kölcsönkérnie két pengőt Kohntól, aki azt mondja neki: – Rendben van, adok tavaszig két pengőt, zálogba itt hagyod a fejszédet, és tavasszal visszaadsz négy pengőt, jó így?

Áron rááll, indul kifele a pénzzel, de Kohn utánaszól: – Idefigyelj, Áron, tudod, én értek az ilyen dolgokhoz. Olvastam, tavasszal nagyon rossz idő lesz, fagyok lesznek, mindened odalesz és nem fogod tudni visszaadni a pénzt. Úgyhogy adj vissza most két pengőt, és akkor tavasszal már csak kettőt kell visszaadjál, hidd el, hálás leszel.

Áron töpreng, ő is olvasott a rossz időről, úgyhogy erre is rááll. Ballag haza egy vas nélkül, és közben töpreng: – Érdekes… pénzem nincs, lett két pengő adósságom, a fejszém is oda, és mégis minden stimmel.”

Lebutította, hogy ne legyen, aki nem érti

„Na így van ez manapság. És ebből lesz előbb-utóbb elege mindenkinek.”

-fejezi be Bayer az undorkodást.

(forrás: civilhetes)

Bayer hazugsága elnyeri jutalmát?

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük