Connect with us

Banánköztársaság

Melyik bevándorlás megállításában segítsek, kedves kormány?

Matocsy
Megosztás

Paradoxon az, amikor úgy hívnak, hogy Fayad-Albadran Renáta Szelma, és levelet kapsz „Magyarország kormányától”, hogy segíts megállítani a bevándorlást, mert nemzetbiztonsági kockázat vagy.

Szívesen segítek, szerintem is mindennek van határa

De abban sajnos nem tudok segíteni, hogy ne adjunk el letelepedési kötvényeket Öböl-menti milliárdosoknak, meg hogy a szaúdiak ne vásárolják fel a fél Rózsadombot, meg hogy a qatariak ne pénzeljék a budapesti mecseteket, ahol átmossák a gyengébb személyiségű magyar lányok-fiúk agyát. Valóban nagy „kockázat” ezeknek a muszlimoknak a jelenléte Magyarországon; ez a sok belvárosban Maseratival meg Porsche-al brummogó arab bevándorló egyszerűen elviselhetetlen, és tényleg egyetértek azzal, hogy meg kell állítanunk Soros György-öt, meg Brüsszelt meg a Napkitöréseket, mert az a fő, hogy félelemben és gyűlöletben éljünk, mert akkor manipulálható szavazók vagyunk.

Jajj bocsi…! … Most nézem… ez nem AZ a bevándorlás… jajj… lapoznom kell, szóval ez a MÁSIK bevándorlás, amikor például a keresztény araboknak kellett a saját hazájukban mindent hátrahagyni, és egy szánalmas, 50 évvel elmaradott, diktatórikus, kelet-európai országban családostul elkezdeni a nulláról mindent, remélve hogy olyan hamar mennek innen el, amilyen ütemben a saját magyar fiataljaink vándorolnak innen ki. Vagy lehet hogy ez se AZ a bevándorlás, amire a „Miniszterelnök” gondol? Hm.

Lehet, az olyanokat kell megállítani, mint én?

Akinek az ismerősei olyanokat beszólnak, hogy „mint egy késes arab a Keletinél… jajj, Reni ne haragudj, nem úgy értettem.” Én meg: „semmi gond, még nem vagyunk a Keletinél”.

Melyik bevándorlás megállításában segítsek, kedves kormány?

Annyi van! ? Döntsük el, hogy melyik a fő probléma. Mert én jövök szívesen segíteni, ha már kaptam ilyen szívhezszóló, személyre szóló levelet, amiben leterroristáznak és megfélemlítenek a saját országomban. Én a magam részéről szívesen vállalom, hogy nekiugrok minden belvárosban trónoló szaudinak, kuvaitinak, qatarinak, férfiaknak, hozzáteszem, mivel félig európai vagyok és nőkkel nem verekszem.

Csak hát sajnos az a gond, hogy én, mint félig iraki, nemcsak nemzetbiztonsági kockázat és terrorista és Soros-bérenc migráns vagyok Magyarország szemében, hanem ókori mezopotámiai leszármazott is, a sumér és akkád birodalomból, később Hárún al-Ráshid kalifátusának idejéből, a csillagászat, a matematika, a geometria, az arab irodalom otthonából, és mint ilyen, nekem mélységesen megalázó lenne még leköpni is mind az Arab-félsziget tanulatlan, neveletlen, értéktelen sivatagi beduin újgazdag milliárdos olajsejkjeit, mind a magyar kormányt.

Vendégszerző: Fayad-Albadran Renáta Szelma

Előzmény

A Fidesznek kampányoló kormánylevél, a mi pénzünkből – Kell ez nekünk?

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük