A Fidesznek kampányoló kormánylevél, a mi pénzünkből – Kell ez nekünk?

Ismét kéretlen levelekkel tölti meg a magyar postaládákat a kormány, mondta el Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón csütörtökön, újságírói kérdésre válaszul. A téma az Európa-szerte botrányt kavaró friss plakátkampány, amivel a kormány gyakorlatilag a Fidesznek kampányol az EP-választásra.

A botrányos plakát pontos és igaz állításokat tartalmaz(?)

A brüsszeli „tervekről” szóló, Soros Györggyel és menekültekkel riogató, Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét lejáratni hivatott kormányzati plakátkampány „minden elemében tartható, pontos és igaz állításokat tartalmaz” – jelentette ki Gulyás. A miniszter szerint az európai közéletnek, az Európai Bizottságnak és az Európai Néppártnak is képesnek kell lennie az önkritikára.

A kampányt Juncker hazugságnak nevezte. Rendkívüli frakcióülést kezdeményezett az Európai Néppártban (EPP) Gunnar Hökmark, a svéd Mérsékelt Párt politikusa a plakátok miatt, értesült a Népszava. A következő rendes frakcióülésen is téma lesz az Orbán-kormány új „tájékoztatási kampánya”, ezt valószínűleg március 6-án tartják majd Brüsszelben.

A miniszter szerint a brüsszeliek nem kritizálják a Fideszt

Gulyás ezzel kapcsolatban azt fejtegette a Kormányinfón: a Fidesz felé senki sem jelzett semmilyen kritikát. A Néppártból szerinte úgysem zárják ki a „legsikeresebb” pártot az Európai Parlamenti választás előtt, és különben is, a Fidesz a „legdemokratikusabb” az egész pártcsaládból.

(Forrás: Népszava)

 

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

http://varosikurir.hu/jean-claude-junckernek-elege-van-a-gyuloletbol/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.