Connect with us

Kiemelt hírek

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 11., csütörtök

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Bensőséges

Valami történt a családjában, vagy az életében, ami büszkeséggel tölti el. Ossza meg örömét barátaival, hozzátartozóival is, hiszen éppen arra vágyik, hogy egy kicsit megfürödjön az elismerésben. Tegyen meg mindent, hogy az ünneplés hangulatos legyen. Bontson pezsgőt vendégeinek, s tegyen harapnivalót is az asztalra. De adhat gyertyafényes vacsorát is. Mai „jóvásár”: Ha tényleg meglesz a vacsi, akkor illatgyertya.

Bika 04.21. – 05.20. – Meglehetős

Reggel előhúzza valahonnan a súlyzókat, eddig is tudta persze, hol vannak, de úgy tartotta: „jobb, ha nincsenek szem előtt”! Teste máris feszesebb, könnyed és a munkával is halad. A nyelvkönyvet is magával viszi és szavakat, kifejezéseket magol. Nem is megy rosszul, alig felejtett valamit. Az estét barátai körében tölti. Nincs is semmi baj, csak az az átkozott politika…. Még társaságban is ezt a maszlagot kénytelen hallgatni. Mai „jóvásár”: Jól jöhet így tavasszal egy új ernyő.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Tisztuló

Még egy rossz hír sem tudja kizökkenteni a nyugalmából, pedig néhányan Ön körül igencsak szeretnék elérni ezt. Ne is figyeljen rájuk, mert még azt sem érdemlik meg. Azt viszont nem bánja meg, ha észreveszi azt a kedves szempárt, amelyik olyan kitartóan és csendes áhítattal tapad Önre. Nem is sejti, milyen régóta. Mai „jóvásár”: látott egy klassz robotgépet, ami hiányzik a konyhájából? Csapjon le rá!

online sáv

fotó: facebook

 

Rák 06.22. – 07.22. – Jó

Új erőre kapott a tegnapi beszélgetéstől. Nem árt néha kitárulkozni! Mire valók a barátok, ha nem arra, – többek között persze – hogy kiönthesse a szívét, elmondhassa búját, baját. Ha nem adnak is használható tanácsokat, már az is valami, hogy beszélhetett gondjairól. Közben Önnek is eszébe juthatnak megváltó gondolatok. Mindent egybevéve: ma jó napja lesz. Kibékül kedvesével is. Mai „jóvásár”: újfajta kávé érkezett a kedvenc kisboltjába, próbálja ki!

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük