Connect with us

Blogbazár

Varga Zoltán: Hitlert – fénykorában – tíz németből nyolc támogatta. Mit támogatta? Istenítette!

doglegy
Megosztás

Hatalmas győzelmet fog aratni a Fidesz az EP választáson – mondják a szakértők. Meglehet. ÉS? – mondom én. Miért is ne történhetne meg? És nem rongyolnék be nyakatekert módon, a milliárdnyi légy és a trágyadomb bensőséges, szerelmi viszonyába, mert nem jó példa.

Nem jó, mert a trágyadomb soha nem hazudik

Az, aminek látszik. Amit lát-érez a tisztelt nagyérdemű. Az, ahol mindenkinek egyformán jut, és aminek lakói egyformán boldogok. Még akkor is, ha az csak meleg, hígtrágya. Akkor is. Az, ahol nincsenek őrült módon tobzódó, gazember döglegyek, akik felzabálják a többiek életét. A trágyadomb nagy demokrata.

Azért nem jó példa ez, mert Mordorföld nem az. Mordorföld rég nem demokrata. Mordorföld a döglegyek diktatúrája.

Néhány ősbuta, erőszakos, hazug, trágyaszagú döglégy kizárólagos világa ez. Valami olyan, ahol a tömegpszichózis, az agyakba ültetett hamis érzések, barom illúziók, a mindezt kimódoló, a trágyából fényűző módon élő, őrült módon tobzódó kevesek, az a néhány gazember, aki sikeresen elhitette többmillió áldozatával, egy ország felével-harmadával, hogy a bűz, ami a körülveszi, körüllengi hazug uralmukat, az gyöngyvirágillat, az általuk teremtett borzadály pedig a világok legjobbika.

De hagyjuk is a legyeket. Vegyük a Harmadik Birodalmat

Hitlert – fénykorában – tíz németből nyolc támogatta. Mit támogatta? Istenítette! Még akkor is, ha nem volt minden tízből nyolc elkötelezett náci. Még akkor is, ha nem létezett internet, elektronikus sajtó. Még akkor is, ha nem volt migráns, nem volt Soros, mert volt helyette zsidó. Akkor is, ha nem létezett Finkelstein, mert ott volt az ősbűn, Paul Joseph Goebbels, az agymosó propaganda, a „fake news” atyja, a K. Vezető titkos példaképe.

Vagy vegyük az összes agyalágyult félázsiai-ázsiai, ócska kreatúrát. Vagy Ceausescut, és az akkor félelmetes, mára szánalmas, rég elfeledett ócska uralmát. Mit látunk? Nyomorgó, rettegő, túlélni akaró lakosságot, akik ÚGY HISZIK, SZERETIK AZ ELNYOMÓIKAT. Értik? Támogatták azokat, akiktől valójában rettegtek.

Őrültség ez, mert sírtak, ha a sajátbejáratú futóbolond vezetőjük éppen beteg, és hálás szívvel könnyeztek az örömtől, ha a hatalom pribékjei nem őket, hanem a szomszédot viszik el, rúgják ki, alázzák meg.

Hatalmas győzelmet fog aratni a Fidesz? Bruhaha! ÉS? Hatalmas győzelmet aratott mind

A döglégy-kreatúrák lábai előtt hever(t) a HÍVŐ, de azért valahol rettegő, túlélni akaró tömeg, és a hamis érzésekkel, barom illúziókkal, tömegpszichózissal manipulált, kába ország(uk).

Ezt ismerjük!

Hánemán! Mindegyik hatalmas győzelmet aratott! A saját pusztulásuk előtt, jegyzem meg. Mielőtt végük lett. Vége a kábulatnak, vége a döglegyek uralmának. Ez a K. Vezető és trágyadombja körüli őrület, a „hatalmas győzelem” mozgatója. De ez lesz a veszte is.

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük