Connect with us

Blogbazár

Igaz magyar nem buzi. A buzi nem igaz magyar. Bizonyítsd hazafiúságodat szakszerű buzizással!

meleg
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Még a legjobb ötletek sem élhetnek örökké. Milyen kár. A migránsozás nagyon bejött, de kicsit veszít az erejéből, ha évek óta egy darabot sem látni itthon belőlük – feltéve, ha nem letelepedési kötvénnyel jött, vagy kormányzati áldással behozott bérrabszolga vendégmunkás.

Kell valami új, amit utálni lehet,

akiknek veszélyes térfoglalásától majd a jó kormány véd meg. Keresgélnek, próbálgatnak. Újabban mintha rátaláltak volna az alkalmas célpontra. Itt vannak a melegek. Nemzetietlen banda. A fideszes képviselő a parlamentben, a főpolgármester a Városházán nehezményezi, hogy a felvonulásukkal épp a történelmi Andrássy utat gyalázzák meg. Direkt! Nem is beszélve arról, hogy nem járulnak hozzá a kormány népesedéspolitikájához. Illetve ahogy hozzájárulnának, elhagyott gyereket fogadva örökbe, az tilos. Hátha fertőznek. Igaz magyar nem buzi. A buzi nem igaz magyar. Bizonyítsd hazafiúságodat szakszerű buzizással!

Felületes szemlélő azt hihetné, hogy buzizni egyszerű dolog

Na ja, a kocsmában! De a NER-konform buzizás – elegánsabban: politikai homofóbia – szigorú szempontoknak kell, hogy megfeleljen. Buzizni csak pontosan, szépen… ugyebár.

A kormányvezérelte média jóvoltából folyamatban van a „homofób” szó előjelváltása: szitokszóból dicséretté teszik. A Hír TV show-műsorában a közönséget felszólították: emelje fel a kezét, aki öntudatos homofób.

„Legalább itt, ebben a stúdióban jelentsük ki boldogan, bátran és büszkén: igen, mi azok vagyunk”.

És némi zavart vihogás után emelik is, különben még azt hiszik róluk, hogy … izé. Szóval, hogy nem „egészséges, heteroszexuális férfiak”, ahogy a műsorvezető bediktálta az elvárást. A buzizás a férfiasság attribútuma, macsó erény egy macsó rendszerben. (Az agresszió ezért főleg a meleg férfiakat sújtja. Ők gyalázták meg a férfiúi felsőbbrendűséget. A „normaszegő” nők kevesebb indulatot váltanak ki, hiszen azok csak nők. Kevésbé számítanak.)

Ha a migránsozás már nem volna elég, mellé bekészítették a buzikampányt

„A Fidesznél kimérték, hogy ez egy olyan témává építhető, ami a szavazóbázisuknál messzebbre hord, … és hosszú távon alkalmas indulatok keltésére”

– írja Lakner Zoltán. Seperc alatt összefércelhető a pusztító modern szellem, pláne a gender-elmélet kiátkozásával, a lelkétől megfosztott kereszténységgel, a kizárólag a hagyományos házasságra szűkítő családtámogatással.

De kell néhány szabály…

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

1 Comment

1 Comments

  1. Tárkányi Ákos

    2019.07.20 18:13 at 18:13

    Igaz magyar nem alkoholista. Vagy ha az, akkor orvoshoz fordul gyógyulásért. Igaz magyar nem buzi. Vagy ha az, akkor orvoshoz fordul gyógyulásért.
    Ja, hogy az amerikai buzik nyers politikai erőszakkal kicsikarták, hogy az ottani pszichiáterek egyesülete ne merészelje őket betegnek minősíteni? Majd ezt a hazugságot, hogy „a tudomány szerint nem betegség” világszerte elterjesztették? Na és akkor mi van? Miért nem tettek így az alkoholisták is? Az ő bajuk!
    De talán még nem késő. A baloldal úgyis belefáradt már Nyugaton az osztályharcba. Kell valami új. Az identitáspolitika. (Nem, „szó sincsen dzsenderről, az csak félreértés”.) És nemcsak a a szexmániások és mindenféle perverzek lehetnek az új politikai szövetségesek. Hát mennyi sok pénz van a drogban? Ugye, hogy kéne még egy drogos büszkeség napja is? Meg akár egy iszákos büszkeség napja?
    Talán jobb, ha az ember nem ad ötleteket, mert annyira nyitottak a ballibek, hogy a végén még Swift „szerény javaslatát” is megvalósítják egy „szép” napon.
    Igaz magyar nem hazudik. Vagy ha igen, akkor abbahagyja. Ha nem, akkor úgy hívják, hogy Lendvai Ildikó.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük