A 12 csillagjegy 12 legnagyobb hazugsága! Vigyázz, mert ebbe te is belepirulsz!

A 12 csillagjegy 12 legnagyobb hazugsága! Vigyázz, mert ebbe te is belepirulsz!
Fotó: pexels-samson-katt-5255560
3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nyilas – Máris megcsinálom!

Nem fogod. Szeretsz halogatni dolgokat és időt szánni mindenre. Igazság szerint sokkal jobban dolgozol nyomás alatt, és ha valamit elvégzel, az biztos, hogy nem most azonnal lesz. Szerencsére fantasztikus munkát végzel, amire büszke is vagy.

Bak – Nem fogok nevetni, ígérem!

Megpróbálsz nem ítélkezni, de valahogy nem sikerül. Szeretnéd, hogy az emberek bízzanak benned és megnyíljanak előtted, szóval mindig megígéred, hogy nem fogod kinevetni őket. Aztán mégis megteszed. Nem rosszindulatból, csupán egy kis emlékeztető ez a többieknek, hogy felnyissák a szemüket.

Vízöntő – Csak vicceltem!

Eléggé kiszámíthatatlan vagy, amikor érzelmekről van szó, így sokszor, ha szarkasztikus vagy, az emberek komolyan vesznek. Talán cinikusnak tartanak, de ha jobban megismernek, akkor megtudják, hogy mennyire jó fej és szórakoztató tudsz lenni.

Halak – Csak egyszer ki akarom próbálni!

Sosincs az, hogy csak egyszer próbálsz ki valamit. Mindig túlzásba esel és teljesen belemerülsz a dologba. Eléggé addiktív személyiség vagy, legyen az kaja, szeretet, szerek, stb. Bármi is legyen, ami jól esik, még több kell belőle. Tanuld meg értékelni a dolgokat, amelyek már az életedben vannak és sokkal elégedettebb lehetsz.

Forrás

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.