A 4 legtisztességesebb csillagjegy! Szerencsés akinek ilyen társa van!

Egy ember személyisége nagyban függ attól, hogy melyik csillagjegyben született. Ma bemutatjuk nektek a négy legtisztességesebb és legőszintébb csillagjegyet.

1. Rák

A rákok szigorú morális kód szerint élik az életüket, nem szeretik a hazugságot és nem is bocsátanak meg annak a személynek aki hazudik nekik. Ők a természetükből adódóan empatikusak, ezért ők tudják mennyire romboló lehet egy hazugság és kerülik is ezeket a helyzeteket minden erejükkel. A rákok odaadó, gondoskodó és szerető személyek, mindig segítenek az embereknek, ha szükségük van rá. Ők sohasem fogják megcsalni a szeretett személyt és mindig az igazi arcukat mutatják.

2. Oroszlán

Az oroszlánok lojális emberek, sohasem manipulálnak másokat azért, hogy elérjék a céljukat. Ha nehézségekbe ütköznek akkor mindent megtesznek azért, hogy megoldják, nem keresnek kifogásokat. Hamar észreveszik, ha nem jó úton járnak.

Egy hozzászólás itt: “A 4 legtisztességesebb csillagjegy! Szerencsés akinek ilyen társa van!

  • Avatar
    2020.07.30 - 21:57
    Közvetlen hivatkozás

    Két vizöntöm volt alkoholisták az egyik csak kihasznált hazudott hogy egyedül van és a feleségével velem meg most egy harmadikat nem jó csillagjegy

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük