A csillagjegyek összetört szíveinek horoszkópja – Mit taníthat neked a szerelmi bánat?

Tudjuk jól, hogy egy kapcsolat két emberes munka. Két ember kell, hogy összetartsa, de ahhoz is, hogy véget érjen és jöjjön helyette a szerelmi bánat. Ha eltekintünk azoktól a különleges esetektől, mikor ez a mérleg eldől az egyik fél irányába, akkor felmerül a kérdés, hogy te esetleg mivel járultál hozzá ahhoz, hogy összetörjék a szívedet.

Vajon mit taníthat neked egy szerelmi bánat? Most ezt tudhatod meg a csillagjegyed alapján!

Kos

Bár nem vagy az a fajta, aki könnyen szerelembe esik, de ha mégis megtörténik, és utána összetörik a szívedet, akkor oka bizony lehet az is, hogy túlságosan makacs vagy és akaratos, mindig mindennek úgy kell lennie, ahogy te akarod.

Képtelen vagy beismerni, ha hibázol, hajlamos vagy a párodra kenni a sarat.

Ráadásul gyakran ingadozik a hangulatod és olyankor nem figyelsz arra, kin töltöd ki a mérgedet és hogyan viselkedsz másokkal, főleg a partnereddel.

Bika

Könnyen esel szerelembe és azután is hosszú ideig nézel szerelmesen a párodra, aki a világ közepét jelenti neked, meg életed értelmét.

Elképesztően tudsz hozzá ragaszkodni és néha nem is veszed észre, hogy szabályosan megfojtod a partneredet, ugyanis a megszállottja leszel, akiért képes vagy mindent feláldozni.

Mindennek a tetejében rettentően makacs tudsz lenni és nehezen engedsz az elképzeléseidből vagy egyáltalán nem. Aztán ha jön a szakítás, sajnos ripityára törik a szíved.

Ikrek

A hangulatingadozásaid gyakran nehezítik meg a párkapcsolataidat, mert kicsit sem próbálod olyankor kontrollálni magad.

Sokakat pedig az is irritál, hogy folyton fényezni próbálod magadat előttük, okosabbnak és jobbnak igyekszel beállítani magadat.

Ám ha nem ezzel üldözöd el őket, akkor sokszor azzal, hogy néha a szerelem teljesen megváltoztat téged, teljességgel kenyérre kenhető leszel és a partnereid csodálkoznak, hova lett az erős, határozott, magabiztos nő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük