Bebukott a díler-páros – Elfogás Csörögön

Elfogtak egy díler-párost és négy drogfogyasztót Csörögön – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton A rendőrök szerdán csaptak le az 50 éves férfira és 30 éves élettársára.

Eredményes házkutatás

A rendőrök az akció előtt olyan információkat kaptak, hogy a páros kábítószerrel kereskedik. A házukban többféle kábítószergyanús anyagot találtak, amelyeket jelenleg szakértők vizsgálnak

A gyanú szerint

A férfi és élettársa huzamosabb ideje értékesítettek speed és kristály nevű illegális szert, grammját 3500 forintért. Abban a házban árulták, ahol két kiskorú gyermeket neveltek, sőt a kicsik számára gond nélkül hozzáférhető és elérhető volt a szer – áll a közleményben. A nyomozók a páros kapcsolatrendszerét is feltérképezték, ez alapján négy fogyasztót azonosítottak, aki a gyanú szerint rendszeresen járt hozzájuk. Az előállítottak gyorstesztje pozitív lett. A fogyasztókat kábítószer birtoklása vétségével, a dílereket kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsították meg.

(police.hu)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ez is érdekelhet

Friss!