BulvárKék fény

Leütötték és kirabolták Budapest belvárosában Frédéric von Anhalt herceget

von Anhalt

A néhány napja a magyar fővárosban tartózkodó Gábor Zsazsa özvegyét a Duna-parton támadta meg egy ötfős banda, akik az összes nála található értékét elvették.

A több mint 11 millió forintot érő Patek Phillipe nem az ára miatt nagy veszteség Von Anhalt számára

Ugyan a 79 éves férfi csak egy éjjel a korzón sétálgató nyugdíjasnak tűnt, hiszen egy sima szabadidő nadrág, egy póló és egy pulóver volt rajta, a rablók kifigyelhették, amikor kivillant a pulóver ujja alól a luxusórája.

“Ugyan ez az óra 30 ezer dollárt ér, nem szoktam vele villogni, mert nem az értéke miatt hordtam. Azért szerettem azt az órát, mert Zsazsától kaptam ajándékba”

– sóhajtott Frédéric von Anhalt herceg, aki először nem is értette, mi történik vele.

Szeretek a Duna-parton sétálni, mert sok elméket idéz meg, ez volt a feleségem kedvenc helye Budapesten. Már majdnem az Erzsébet hídnál jártam, amikor körülvett öt ember – emlékezett vissza a herceg, aki talán éppen azért kerülte el a tragédiát, mert nem állt ellen.

Nem beszéltek, rögtön támadtak. Leütöttek és a kezemet is kicsavarták, de nem álltam ellen. Ha megteszem, talán még súlyosabb lett volna a dolog – mesélte a Blikknek a részleteket a herceg, aki a támadás után ugyan visszavánszorgott a szállodába és lefeküdt aludni, reggelre azonban, mire az adrenalin távozott a szervezetéből, érezte, hogy sokkal komolyabb a baj, mint hitte.

“A szörnyű fájdalomra ébredtem, nagyon fájt a kezem és az oldalam, valamit a párna is tiszta vér volt a fejsebem miatt. A szálloda recepciósát kértem meg, hogy hívjanak egy mentőt, akik bevittek a Honvéd kórház ügyeletére”

– árulta el a német üzletember, akinek végül össze kellett varrni a fejsebét.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás: Blikk

About Author

Szólj hozzá!