A Facebookozás újabb áldozata – egy “f@sz@gyerek” halálos balesete

Nem tanulunk semmiből! Úgy tűnik, sokan vannak, akiknek egy bravúrosnak hitt előzést, vagy pár keresetlen szót vezetés közben posztolni fontosabb, mint a saját és a körülötte autózók élete.

Ez csak más emberrel történhet meg! – hisszük

Úgy tűnik nem riasztotta el a sofőrt a Ceglédbercelnél történt 9 áldozatot követelő tragédia videója, újra megesett, hogy élőben lehet látni, ahogy megtörténik a tragédia.

Frissítve! Facebookozott a ceglédberceli balesetet okozó sofőr, kilencen meghaltak

Péntek reggel négy Vrancea megyei tinédzser ült be egy Nagy-Britanniából behozott jobbkormányos autóba.

Az első pillanattól ment a közvetítés, így jól hallani, hogy a fiatal sofőr (akinek a rendőrség közlése szerint egészen friss, tavaly októberi a jogosítványa), felszólítja a többieket, hogy

„csatoljátok be a biztonsági öveket, kezdődik a kaland, felszállunk!”.

A telefont előbb az anyósülésben ülő társa próbálja ideális pozícióban rögzíteni, aztán a sofőr is babrálni kezdi, egészen a baleset bekövetkeztének pillanatáig. Az autóban utazó négy fiatal közül kettő (14 és 18 éves fiúk) a helyszínen meghalt. A 19 éves sofőr és az anyósülésen ülő 17 éves utasa enyhébb sérülésekkel megúszta.

https://youtu.be/1RleI76JJBk

A rendőrség közlése szerint az autó Tâmboesti település bejáratánál egy hídpadkának ütközött és felborult, mert a sofőr nem az útra figyelt, és nagy valószínűséggel nem tartotta be a sebességkorlátozást sem.

(forrás: magyarhang.org)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük