A Fidelitas legálisan használt ATV-s anyagot? Kapott engedélyt Németh S. Szilárdtól?

A hihetetlenül bátor és jómódú Fidelitas milliárdokból szórja szét az óriásplakátjait, járja a várost a kampány-teherautóival, megzavarja az ellenzéki tájékoztatókat. Tudjuk ki áll az egyébként bugyuta társaság hátterében.

Íme a legújabb, sok pénzből készített kampányvideójuk, felhasználva az ATV képanyagát

Vajon kértek engedélyt tőlük? Se forrásmegjelölés, se ATV logo! Csak azért kérdezem, mert nemrég volt egy ilyen. Ha nem emlékeznénk rá:

2019. június 23.

Kálmán Olga, a DK főpolgármester-jelöltje az elmúlt két napban két olyan videót is kirakott a hivatalos Facebook-oldalára, amiben Tarlós István főpolgármesterrel szócsatázik korábbi munkahelye, az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Kálmán Olga azonban nem kért engedélyt a csatornától, hogy használhassa a felvételeket, írta az Origo.

A televíziós felvételek szerzői jogvédelem alatt állnak,

felhasználásuk kizárólag a jogtulajdonos írásbeli engedélyével és nevének forrásként való megjelölésével lehetséges. Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója az Indexnek megerősítette, hogy Kálmán Olga valóban nem kért és nem is kapott engedélyt a felvételek felhasználására.

„Szeretnénk elkerülni a peres eljárást, ezért várjuk Kálmán Olga vagy a DK megkeresését. Egyébként a helyzetet súlyosbítja az, hogy ezekbe az ATV-s felvételekbe belenagyítottak, hogy a csatorna logója se látszódjon”.

ÉS itt van a Fidelitas-videó, ha valaki kíváncsi rá:

Breyer Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük