A hihetetlenül bátor és jómódú Fidelitas milliárdokból szórja szét az óriásplakátjait, járja a várost a kampány-teherautóival, megzavarja az ellenzéki tájékoztatókat. Tudjuk ki áll az egyébként bugyuta társaság hátterében.

Íme a legújabb, sok pénzből készített kampányvideójuk, felhasználva az ATV képanyagát

Vajon kértek engedélyt tőlük? Se forrásmegjelölés, se ATV logo! Csak azért kérdezem, mert nemrég volt egy ilyen. Ha nem emlékeznénk rá:

2019. június 23.

Kálmán Olga, a DK főpolgármester-jelöltje az elmúlt két napban két olyan videót is kirakott a hivatalos Facebook-oldalára, amiben Tarlós István főpolgármesterrel szócsatázik korábbi munkahelye, az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Kálmán Olga azonban nem kért engedélyt a csatornától, hogy használhassa a felvételeket, írta az Origo.

A televíziós felvételek szerzői jogvédelem alatt állnak,

felhasználásuk kizárólag a jogtulajdonos írásbeli engedélyével és nevének forrásként való megjelölésével lehetséges. Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója az Indexnek megerősítette, hogy Kálmán Olga valóban nem kért és nem is kapott engedélyt a felvételek felhasználására.

„Szeretnénk elkerülni a peres eljárást, ezért várjuk Kálmán Olga vagy a DK megkeresését. Egyébként a helyzetet súlyosbítja az, hogy ezekbe az ATV-s felvételekbe belenagyítottak, hogy a csatorna logója se látszódjon”.

ÉS itt van a Fidelitas-videó, ha valaki kíváncsi rá:

Ne bízzuk rájuk a fővárost!

NÉZD MEG: ellenzéki politikusok mondják el egymásról, hogy alkalmatlanok Budapest vezetésére. Ne bízzuk rájuk a fővárost!Add tovább!

Gepostet von Fidelitas am Donnerstag, 19. September 2019

Breyer Gábor

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét