Az ATV elesett! – ügyvédi felszólítást küldtek Kálmán Olgának….

Az ATV baromi semlegessége – ellenzéki mivolta? – tudatában egy nappal azután, hogy a kormánymédia felnyomta Kálmán Olgát közösségi oldalára kitett Tarlós-interjúja miatt, amit még akkor készített, amikor a csatornánál dolgozott ,ügyvédi felszólítást küldött – tudta meg a hvg.hu.

Kié a videó lejátszási joga?

Mint arról elsőként beszámoltunk, már akkor belengette a tulajdonos, Németh S. Szilárd, hogy nem kért és nem kapott engedélyt a főpolgármesterségre készülő ex tévés a videó felhasználására. Kedden a vezérigazgató a portálnak elmondta, hogy

Gyurcsány Ferenc hétfőn tett ígéretet arra, hogy az ATV-s műsorokból kivágott részleteket (amelyen Kálmán Olga Tarlós István főpolgármesterrel vitázik) eltávolítják, ez azonban kedd kora délutánig nem történt meg.

Ezért döntöttek az ügyvédi felszólítás mellett…..

Erről tájékoztatták a DK-t is. Ezek után a videók eltűntek Kálmán Olga Facebook-oldaláról, így a felszólítás tárgytalan. A DK sajtófőnöke a hvg.hu-nak azt mondta, a jó kapcsolat érdekében törölték le a videókat, bár álláspontjuk szerint a YouTube-on lévő videókat fel lehet használni. Wirsching Viktória azt elképzelhetőnek tartja, hogy hibáztak, mikor a csatorna logóját nem hagyták a felvételen. Gyurcsány Ferenc azt is megígérte, új videókat nem tesznek ki, ezt tartották is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük