A nap negatív híre a felhatalmazási törvény elfogadása mellet, a nap pozitív híre mint arról beszámoltunk, hogy Soros György Soros György 1.000.000 eurót (cirka 330 millió forintot) adományoz Budapestnek a járvány leküzdésére!

Az Origo anonim munkatársa átlátott a szitán!

A bevándorláspárti spekuláns ezzel bevásárolta magát a főváros vezetésébe: már csak az a kérdés, mikor fogja benyújtani a számlát

-nyit a szerző, majd leírja az esetet, ami megesett:

Váratlan támogatója akadt a budapesti városvezetésnek: Soros György hétfőn közleményben jelezte, hogy 1 millió euróval támogatja a fővárost a járvány leküzdésében.

Nem addig ‘a….

A jótollú azért is könnyen kapta rajta Sorost a cselszövésen, mert volt képe az őt folyamatosan alázó, és egyébként is korrupciós vádakkal megterhel magyar kormánynak egy fillért sem juttatni.

“Arról, hogy mennyire politikafüggetlen a gesztus, sokat elárul, hogy a magyar kormány egyetlenegy fillért sem kapott az adományból. Ismerve Soros logikáját, előbb-utóbb befogja nyújtani a számlát Karácsonyéknak: ez pedig nem mást jelent, mint, hogy a válsághelyzet alatt befolyást vásárolt magának Budapest vezetésében.”

Kicsit még aggódik a szerző, hogy miként számol majd el a fővárosi vezetés és Karácsony Gergely a könnyen jött pénzzel, majd lezártnak és megoldottnak tekinti maga részéről a legújabb Soros-ügyet.

figyu

 

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A hír tv is beált a sorba tegnap este.Három szerencsétlen fiatallal ekézték Sorost.NNNNNNNem értem ha segíteni nem tudnak vagy nem akarnak miért ártanak.Fideszes politikus még egy sem adakozott,vagy legalább is nem tudok rólla.Vlédőeszközhöz a mai napig nem lehet hozzájutni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét