Sorting by

×

3 csillagjegy, akiknél a kedvesség csak a felszín, alatta ott bugyog a magama és egy vulkán készül állandóan kitörni!

Sokan azt gondolják, hogy csak a férfiak lehetnek agresszívak, pedig a hölgyek között is találunk néhányat, aki olyan dolgokra képes, hogy azt egy férfi el sem tudja képzelni. Lássuk azt 3 csillagjegyet, amelynek női szülötteit nem érdemes bosszantani, róluk szól a ma déli horoszkóp.

3. Kos

Ki gondolná, hogy a vidám kos egy agresszív személy? A jóságuk addig tart, ameddig valamilyen akadályba nem ütköznek. Jaj annak a személynek akit egy kos hibáztat az összes problémája miatt. A kos jegyű nő már rég átvette a férfi szerepét az üzleti és a mindennapi életben is, azért válik olyan olykor durvává, hogy meg tudja védeni a pozícióját, mindig biztos abban, hogy igaza van. A kos jegyben született nő bátor és makacs, könnyen konfliktusba keveredik. Amikor mérges, még arra is képes, hogy a konyhai felszerelés egy részét a földhöz verje.

 

2. Rák

Ezek az aranyos emberek képesek arra, hogy tönkre tegyenek egy házasságot sőt a körülöttük élő embereket is. Vidámak de nagyon impulzívak. Könnyen megharagszanak és lázadnak. Nem felejtenek el egyetlen szót sem. Gyerekes módon lázadhatnak, ráhúzhatnak egy vizes vödröt annak a fejére akire mérgesek. Ha összevesztél egy rák jegyében született személlyel, jobb ha hamar kibékülsz vele, mert a haragja megkeserítheti a napjaid, int a horoszkóp.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.