Sorting by

×

Németh Szilárd útban van…. – Életkép félúton a népnemzeti élményközpont, a Hungarikum-liget felé……

Németh Szilárd nem bízza a véletlenre az “etetés-itatás” problémakörét, a tízóraijáról nem, de a rá jóízűen elfogyasztott ásványvízről adekvát helyen készített képet a Facebook népének. Még jó, hogy nem a Champagne-t kedveli, mert akkor kicsit nagyobb kitérőt kellett volna tennie a szolgálati autójával, hogy hasonló fotót lőhessenek róla. (Champagne Franciaország egyik történelmi tartománya, az ország északkeleti részén. Ismert borvidék, de főleg pezsgőjéről híres, ami a nevét viseli.)

Félúton a lakiteleki Hungarikum Ligetbe

Ide tart az ex birkózó: “Nemcsak 30 milliárd forint közpénz, hanem rengeteg fantázia is kellett a Hungarikum Ligethez, ami Lezsák Sándor, az országgyűlés fideszes alelnöke, költő fejéből pattant ki: turul alakú lovarda, kunhalommal fedett borkatedrális, footgolf pálya, wellness hotel, csodaszarvas alakú úthálózat, hungarikumok háza planetáriummal. Személyesen Lezsák Sándor vezetett minket körbe Lakiteleken, ahol drónvideó segítségével a magasból is megnéztük az elkészült és folyamatban lévő beruházásokat. Kiderítettük, hogy a négycsillagos Hungarikum Szállodát Mészáros Lőrinc érdekeltsége építi fel egy szegedi politikus cégével közösen, bruttó 10 milliárd forintból. Azt is megtudtuk, hogy a Kárpátia Rendezvényház bruttó 3,4 milliárdba fog kerülni, és egy 400 milliós napelempark is készül. A Hungarikumok Háza pedig bruttó 1,3 milliárd forintból épült fel, és még egy planetárium is befért.” – írta 2021 júliusában az Átlátszó.

Mindez Németh megfogalmazásában:

“Tisztelt Elnök úr, kedves Sándor, amit megálmodtál, amiért megküzdöttél, amit létrehoztál, az maga a nép-nemzeti csoda. Szívből gratulálunk neked és munkatársaidnak, és nagyon köszönjük a szíves és magyaros vendéglátást! Hajrá, lakitelki gondolat! Hajrá, magyarok!”

“Úton a Hungarikum-liget felé, a világhírű alföldi ásványvizek központjában!”

-írták Németh bejegyzése fölé.

Kapcsolódó

 

Németh Szilárd útban van.... - Életkép félúton a népnemzeti élményközpont, a Hungarikum-liget felé......

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.