Sorting by

×

Péntek, de milyen? A horoszkóp szerint semmi extrával nem kell számolni, kivéve …..!

Az időjárás mindent megtesz, hogy átverjen és elhidd, hogy itt a tavasz, de ne dőljön be, viszont élvezze az ajándék jóidőt. A napsütés rányomja bélyegét a hangulatára, ami alapból kellemes érzetet kelt, ehhez párosul a csillagállás, ami nagy dolgokat nem ígér péntekre se pro, se kontra. Persze ebben is van kivétel….

Kos

Használja ki a képességeit 100%-ban. Ne fecsérelje az idejét felesleges dolgokra, fordítsa minden energiáját arra, ami igazán fontos. A csillagok állása szerint hamarosan nagyszerű eseményeknek néz majd elébe. A csillagok állása rendkívül kedvező, így még akár előléptetés is várhat önre. Ezekben a napok ideálisak az intellektuális tevékenységekre. Szánjon egy kis időt a tanulásra. Ne engedjen a kísértésnek, ez számos későbbi probléma forrása lehet. Ezért jobban jár, ha óvatos marad ebben a periódusban.

…a szerelem terén pedig….

Ma rendkívül jól haladhatnak szerelmi téren a dolgok, bár kissé vontatottnak, lassúnak tűnhetnek egyes folyamatok. A szerelem néha türelemjáték, s talán pont ez adja végül a beteljesülés pikantériáját, így nem érdemes sürgetni semmit. Élvezze ki a jelen pillanatait is, kedves Kos!

Bika

Szenteljen kellő figyelmet a környezetében lévő embereknek, Ne legyen önző, és ne helyezze mindig önmagát mások elébe, hiszen, ha folyamatosan így tesz, akkor idővel eltűnnek ön körül a barátok. Néha az a legjobb, ha az ember félre áll és beismeri, hogy hibát követett el.
A szülei szeretik önt, még akkor is igaz ez, ha nem értenek egyet a döntéseivel és esetleg rá akarják beszélni arra, hogy szakítson az új partnerével. Ne tegyen és ne mondjon olyasmit, amit később még megbánhat. Remek ütemben halad. Ha úgy gondolja, akkor ez egy remek időpont egy hosszútávú “projekt” elkezdéséhez. Veszélyben van az egészsége; ne tegye ki magát további káros hatásoknak.

…a szerelem terén pedig….

Ne hagyja, hogy a munkától, vagy más ügyek folytán az önben felhalmozódott feszültség áttevődjön otthonára, szerelmi életére is. Ezt néha nehéz elérni, mégis kívánatos lenne, mert egy gyengéd érzelmeken alapuló kapcsolat mindig érzékenyebb, s éppen ezért sérülékenyebb is az ilyesmivel szemben.

Ikrek

A magánélet és a munka terén is sikeres lesz, és egy kellemes szeret teljes este vár önre. Ne féljen kimutatni az érzelmet és megosztani a gondolatait a párjával. A párja nagyon türelmes volt önnel korábban, amikor folyamatosan ingadozott a hangulata. Adja a tudtára, hogy, ha bármikor szüksége lenne támogatásra, akkor ön azonnal a segítségére siet. Legyen nyitott, és ne féljen akkor sem kimondani a saját véleményét, ha az esetleg negatív. A munkatársai meg fogják érteni önt. Sörözés helyett sportoljon egyet a barátaival. Meg fogja látni, hogy remek móka lesz.

…a szerelem terén pedig….

Ma rendkívül izgatott lehet, aktuális szerelmi életével kapcsolatban, melyet egyszerűen nem tud most véka alá rejteni, s nem is akar, mielőtt azonban szétkürtölné az egész világnak, mi zajlik most önben, fontolja meg, milyen következményei lehetnek ennek hosszútávon, nehogy aztán később valaki megpróbálja majd felhasználni ön ellen a ma elhangzottakat.

Rák

A rohanó élet következtében és digitális világ információáradata miatt az ember könnyen megfeledkezik, a romantikáról. Vegyen egy kellemes gyertyafényes fürdőt a partnere társaságában, vagy egyedül és próbáljon meg lazítani, kikapcsolódni kicsit. Nem igazán stresszeli most magát a karrierépítéssel, mivel eléggé passzív hangulata van. Ha mindig is lenyűgözte önt a festészet, akkor éppen itt az ideje, hogy kipróbálja magát benne, és vegyen néhány leckét, így kibontakozhatnak a művészi hajlamai. Ha fogyni szeretne, nem szabadna, hogy az alkohol játssza a fő szerepet az életében.

…a szerelem terén pedig….

Bár meglehet, hogy ma kissé megtelik szíve félelemmel, hogy esetleg elveszítheti azt, akit szeret, mégse élje bele magát túlságosan a dologba, ugyanis hajlamos lehet ma a túlzásokra, különösen szerelmi téren, ami jórészt érzékenységével magyarázható. Ön egy igazi szív ember, ám szükséges lenne néha kontrollálnia hullámzó érzelmeit! Legyen kicsit tudatosabb, kedves Rák!

<<< Még több horoszkóp! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.