A horoszkóp lerántja a leplet, de kikről is?

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Íme az 5 csillagjegy, aki azt mondja „szeretlek!” és utána hozzá is rögvest tehetné, „bár nem igazán érzem…” – idézhetjük a horoszkóp megállapítását. Hogy is van ez? Nézzünk utána együtt!

Vízöntő

A Vízöntők a nagyratörő ideáikról és az irracionális elképzeléseikről ismertek. Hajlamosak elrugaszkodni a valóságtól és a saját univerzumukban élni. Ha egy Vízöntővel kívánod leélni az életedet, akkor számíts rá, hogy a napjaidat némi zavar fogja uralni. Nem kétséges, hogy hallani fogod tőle azt, hogy „szeretlek”, talán még hamarabb is, mint gondolnád. Ugyanakkor nem biztos, hogy tudatában van a vallomása súlyának. Ugyan jó szándék vezérli, nem tudja felmérni, hogy ezzel akár a párja szívét is összetörheti- mondja a horoszkóp.

Oroszlán

Az Oroszlánok, akik bár nagyon lojálisak és nagylelkűek tudnak lenni, ha azt mondják, hogy ’Szeretlek’, azt hajlamosak azért tenni, hogy fenntartsák a látszatot, nem számít, hogy valójában érzik-e vagy egyáltalán fogják-e a közeljövőben. Egyes esetekben csak azért mondják, hogy hallják, a másik mit érez irántuk, még akkor is, ha nincsenek odáig az adott személyért. Szükségük van rá, hogy kényeztessék az egójukat.

Skorpió

Két tulajdonságuk van a Skorpióknak, amelyek miatt bekerültek ebbe a listába, ez pedig a szenvedély és a féltékenység. A szenvedélyük miatt úgy érzik, hogy teljesen rendben van kimondani azt ’Szeretlek’, még akkor is, ha nem érzik. Egyszerűen nem tehetnek róla, állítja a horoszkóp, de szeretik úgymond birtokolni a párjukat. Az is gyakran előfordul, hogy figyelmet szeretnének kivívni és egyszerűen kicsúszik a szájukon.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük