Sorting by

×

A horoszkóp mai csillagközi üzenete minden zodiákus jegynek

Nyilas

Váratlan látogatók lephetik ma meg, kedves Nyilas, akikkel olyannyira jól sikerülhet a beszélgetés, hogy akár új, használható ötleteket, inspirációt is adhatnak pénzügyeit illetően. Ez lehet, hogy egy olyan technológiai fejlesztésben nyilvánul meg, amitől eddig ódzkodott, ám az elmondásuk alapján mégis belevág. De az is lehet, hogy csak bal lábbal kelt fel, vagy egyszerűen csak ez nem az ön szerencse napja. Ettől függetlenül ne essen kétségbe, mert szép időszak elé néz a közeljövőben. A felhők mögött már kezd felragyogni a napfény, és ismét sikeres lesz az élet minden területén. Egy jó kis masszázsra lenne most igazán szüksége, hiszen így tökéletesen ellazulhatna. Természetesen a partnerének is jót tenne, és így mindketten tökéletesen feltöltődhetnének.

Bak

Ma elméje éles lehet, gyors és tele lehet ötletekkel, kedves Bak! Beszélgessen minél többet tapasztaltabbakkal, s szívja magába tudásukat, akkor megsokszorozhatja erejét és hatékonyságát. Az este egy nagy felismeréssel végződhet, ami akár ki is jelölheti útját a jövőre nézve, pedig a “kreativitás” szó nem mond túl sokat az ön számára ezekben a napokban. Tény, hogy voltak már jobb napjai is, de azért ne essen kétségbe.
Itt a ideje, hogy felhagyjon végre a rossz szokásaival. A horoszkóp állása ideális ehhez.

 

Vízöntő

Ma az újságokból, könyvekből, tevéből vagy esetleg más elektronikus forrásból egy izgalmas információhoz juthat, ami teljesen fellelkesítheti, és egyúttal megerősítheti abban, hogy változtasson, kedves Vízöntő! Ha a döntés megszületett, a kivitelezést kezdje el azonnal, különben később annál nehézkesebbé válhat a dolog! Lehetséges, hogy ma  bizonyos szinten változni fog az értékrendszere, mivel olyan élethelyzetbe kerül, amely komoly dilemmát okoz az ön számára. Nehéz döntés elé néz majd, és mindkét választás mellett egyaránt lesznek érvek és ellenérvek is.

Halak

A lehetőség a változtatásra, melyen mostanában törte a fejét, ma kopogtathat ajtaján, kedves Halak. Ez lehet egy új lépés a karrierjében, vagy éppen szerelmi életében, de akár egy nagy visszatérés is egy korábbi vesztes csata színhelyére, ezúttal győztesen! Tűzze ki a zászlót a csúcsra, ne szerénykedjen, hisz megdolgozott érte! Minden jól  alakul otthon is. Tökéletesen, szavak nélkül megértik egymás az élete párjával, a gyerek jól viselkednek, így teljesen idilli a hangulat.
(Forrás)

FALTÓL FLIG HOROSZKÓP!>>>>

horoszkóp

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.