Sorting by

×

A horoszkóp megmutatja, melyik csillagjegyek az újév első három hónapjának nyertesei

Ezek a csillagjegyek bármit elérhetnek a következő negyedévben. Az év első hónapja egyben az év legcsodásabb, legsikeresebb időszakát ígéri nekik. Vajon mire számíthatnak, milyen csodákban részesítik őket a csillagok? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

Az Ikrek elemében lesz

Csillagjegyedben tartózkodik jelenleg a Nap és uralkodó bolygód, a Merkúr is. Ez az együttállás pedig óriási erőt szabadít fel benned, úgy érzed az energiád határtalan. Ikrek jegyűként az előtted álló hónapban most valóban bármit elérhetsz, amire csak vágysz. Szóval most még inkább érdemes a céljaidra, a karrieredre, a szíved vágyára fókuszálni. A Vénusz a pénzügyeidre hat kedvezően, a Neptunusz pedig a karrieredben támogat most nagyon erősen téged. Szinte mágnesként vonzod most magadhoz a pénzt. Kifejezetten elemedben érezheted magad januárban, ne lepődj meg, ha másoknak feltűnik majd pozitív és vonzó kisugárzásod. Ígéri a horoszkóp.

A Rák csordultig telik érzelmekkel

Rák jegyűként nem véletlenül ragyogsz, és nem véletlenül érzed magad olyan csodásan, mint már nagyon régen. Most egyszerűen minden tökéletes és minden nagyon jó. Mindenkinek feltűnik a varázsod, a kisugárzásod, hihetetlen mennyiségű bókot gyűjthetsz be mostanában. Viszont figyelj most tudatosan az energiavámpírokra, mert igencsak sokan gyűlhetnek köréd. Gondold meg, kinek szavazol bizalmat. Mindent egybevéve különleges hónap  áll előtted.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.