Sorting by

×

A horoszkóp titka megszűnt titoknak lenni! Íme a tavasz 4 kedvelt, siker csillagjegye

Az év  tavasza sok változást, jó és rossz dolgot hoz minden csillagjegy szülöttei számára, de négy csillagjegy lesz a legszerencsésebb, nyugodtan állíthatjuk tehát, hogy ők a horoszkóp kegyeltjei – legalábbis ebben az időszakban.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei, hosszú idő óta stresszes életet élnek, de most végre fellélegezhetnek, mert  itt a szerencse méghozzá minden téren. Több időt fognak tölteni a családjukkal és kevesebb időt a munkával. Azok az Oroszlán jegy szülöttei akik komoly kapcsolatban élnek, vagy családosak és gyerekük is van örülhetnek annak, hogy megerősödik a kapcsolatuk a házastársukkal és a gyerekeikkel. ebben az időszakban e jegy szülöttei minden olyan dolgot meg tudnak valósítani amiről már régóta álmodnak- mondja a horoszkóp.

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülötteire is szerencsés időszak vár, végre meg tudják valósítani a régóta dédelgetett álmaikat. Mindenben sikeresek lesznek és sok segítséget fognak kapni. Mielőtt bármibe belefognának a legapróbb részleteket is jól átgondolják ezért mindig jó döntéseket hoznak. Most csak jó dolgok fognak történni velük.

 

Skorpió

A Skorpió jegy szülöttei a legszerencsésebbek, ők mindent meg tudnak valósítani. Lesz olyan személy aki megtalálja élete párját, mások megvásárolják azt a dolgot amire már régóta vágynak, és olyan is lesz aki el tud menni egy régóta várt nyaralásra. A Skorpió számára semmi sem lehetetlen, de keményen meg kell dolgoznia azokért a dolgokért amit szeretne megvalósítani.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.