Csak nem igaz a ballib híresztelés, hogy a kormány fű alatt pénzt juttat vissza a kormánypárt vezette önkormányzatoknak?

Gyuricza László fideszes polgármester büszkén jelentette be Facebook oldalán, hogy a Pest megyei Kerepes plusz pénzt kapott az elvonásokért cserébe – kezdte bejegyzését Márványi Bánhidi Emese.

„Ma egy levelet kaptam a Miniszterelnök Úrtól. Nem a posta hozta, hanem miniszterelnökségi futár és nem általános, hanem személyes, így a levelet nem oszthatom meg, de azt megírhatom, hogy kaptunk némi extra hátszelet a következő évekre”.

“Attól, hogy a levelet nem a posta hozta, persze még nem számít magánlevelezésnek

De ennyi információ is bőven jelent bizonyítékot arra, hogy a kormány fű alatt visszajuttat pénzeket a kormánypárt vezette önkormányzatoknak.

Kerepes már a második önkormányzat,

amely azzal büszkélkedhet, hogy plusz pénzt kap az elvonásokért cserébe. Nemrégiben Filvig Géza, Kalocsa polgármestere is elkotyogta, hogy városa kap némi plusz apanázst. Igaz, az egyelőre csak egy egyszeri 190 millióról szólt. Filvig videóját azzal zárja:

„Köszönöm a kormányzati támogatást! Ugye milyen jó, hogy nem ellenzéki város vagyunk!”

Most tehát Kerepes is örülhet

Nemhogy egyszeri, pármilliós, de „a következő évekre” szóló plusz apanázst kap a kicsivel több, mint tízezres Pest megyei város. Ráadásul az erről szóló levelet titokban, valami futárral kézbesítette a miniszterelnökség.

Bravó Kerepes, írják többen a polgármester oldalán, megérdemeltük. Hogy mivel, az még nem világos, hiszen folyamatosak a panaszok. Legutóbb például tegnap tette ki valaki, hogy ihatatlan Kerepesen az ivóvíznek semmiképp sem nevezhető, csapból folyó büdös valami. Az utakról, az eltemetett szemétdombról, stb-ről nem is beszélve.

És van, aki ezt normálisnak is tartja,

nincs semmi gond azzal, hogy kivételeznek egy fideszes vezetésű önkormányzattal.

„Nem kerepesi lakó vagyok, de figyelemmel kisérem munkáját, és azt mondom megérdemelte! Bár csak nálunk a 18-kerben is ilyen polgármester lenne, de itt olyan lett, aki a facebookon dolgozik, propaganda üzeneteket látunk, internerneten, újságban, közben az előzö vezetés által elindított beruházások állnak! Hajrá Kerepes!”

Néhány vélemény még a polgármester oldaláról:

„Remélem akkor lesz pénz arra is, hogy a Szilasligeti, Hold és Csillag utcákat (végre valahára) rendbe tegyék, és ne a rómaiak által lerakott macskakövön, illetve a HÉV építéséhez fel nem használt beton talpfákból álló utcákon kelljen zötyögni az autóval, hanem rendes betonút fedje ezt a pár utcát, mert évek óta siralmas…”

„Gratulálok Polgármester Úr! Bár csak megérném még azt az időt amikor egy hatalmon lévő ember egyszerűen csak teszi a dolgát, elvégzi a törvény által rábízott feladatokat, részrehajlás nélkül és nem a sajátjaként osztja azt a közpénzt aminek az előteremtéséhez semmivel sem járult hozzá ! Tudom nagy a halálozási arány a vízi világban de talán a remény-hal meg utoljára.”

lovagkereszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük