Csillagjegyek

A Kos átlép rajtad, a Skorpió manipulál, és ez még nem minden… – üzeni a horoszkópod!

A Kos átlép rajtad, a Skorpió manipulál, és ez még nem minden… - üzeni a horoszkópod!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Minden csillagjegynek van sötét oldala, ami olykor-olykor előkerülhet a viselkedésükben. Persze fontos megjegyezni, hogy ez egy lehetőség, valami olyasmi, ami akár öntudatlanul lapul meg a jegyek szülötteiben és lehet, hogy soha nem tör a felszínre. Mégis a horoszkóp szerint az alábbiakra lehet számítani….

Nyilas

A Nyilasok hibája az, hogy hajlamosak olyan kihívásokat is elfogadni, amelyek a képességeiken és hatáskörükön túlmutatnak. Gyakran vakmerők, impulzívak és elpazarolják az energiájukat.

…szerdán pedig….

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerűen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy képtelen a kötelezőkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Bak

A Bak nagy hibája a kíméletlen természete és az, ahogyan hajlamos befolyásolni másokat. Gondolatait és ítéletét gyakran mások érzelmeinek figyelembevétele nélkül alakítja ki. Nem igazán empatikus másokkal, még a szeretteikkel sem.

…szerdán pedig….

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevő emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerűen, képtelen rohangálódéi. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielőbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetősége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Vízöntő

A Vízöntő nagy hibája a fura gondolkodása, amely lázadást, elégedetlenséget és ingerlékenységet okoz saját magának. Folyamatos vágyat érez arra, hogy máshogy viselkedjen a többiekkel, akkor is, ha nem érzi úgy, hogy ez kényelmes.

…szerdán pedig….

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemző, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntő, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Halak

A Halak nagy hibája a mártíromság magukra erőltetése, még akkor is, ha kínlódnak tőle. Hajlamos egy Hal azt hazudni magának, hogy a szenvedés teljesen normális az ember életében. Nem akarja megérteni, hogy a boldogság az.

…szerdán pedig….

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetőséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Még több horoszkóp! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!