A legszenvedélyesebb csillagjegy-párok – A tiétek köztük van?

Vannak olyan csillagjegyek, melyeknek szülöttei félszavakból megértik egymást. Első pillanattól kezdve olyan, mintha egész életükben ismerték volna egymást. Nem mellesleg az ágyban tökéletesen összeillenek. Hihetetlenül szenvedélyesek, vibrál közöttük a levegő, gyakran már az első találkozáskor ellenállhatatlan vonzerőt éreznek a másik iránt.

Vajon te és a párod is közéjük tartoztok? A horoszkópból kiderül…..

A Bak és a Halak szerelme különleges

A Halak az egyik legkreatívabb csillagjegy, kifejezetten tehetséges, művészi érzéke különlegesen erős. Megingathatatlanul hisz abban amit csinál, az álmait képes megvalósítani, a versenyben pedig nem veszíti el a reményét. Valójában éppen ez az erős hite okozza időnként a vesztét. Könnyen elbizonytalanodik, amikor a vágyai mégsem úgy alakulnak, ahogyan elképzelte. Hittel és reménnyel lép az új szerelembe, könnyen szavaz bizalmat, aztán nagyon sokat csalódik. Pedig a szerelemben, a hálószobában legalább olyan kreatív és szenvedélyes a képzelete, mint amikor alkot. Minden tőle telhetőt megad a párjának.

A kitartó, megbízható és hűséges Bak képes a Halak álmait megvalósítani.

Személyében végre úgy érezheti, a másik felére talált. Remekül kiegészítik egymást amellett, hogy értékelik a másik céljait, törekvéseit. A Bak mindenkor képes szerelmét talpra állítani, amikor az szomorúnak, elveszettnek érzi magát, a Halak pedig szeretetteljes hangulatot, otthont teremt a párjának.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük