Mintha mi sem történt volna, robog tovább a Márki-Zaytalanított “köztévé”

Adtak is meg nem is, ott is voltak meg nem is.  Az állami televízió tovább fumigálja az ellenzéki előválasztást és annak nyertesét A köztévé nem kereste Márki-Zay Pétert és a róla forgatott anyagokat se adták le. Stábjuk ott volt a miniszterelnök-jelölt eredményváróján, de az ott készített anyagokat nem mutatták be a győzelméről szóló híradásban.

Az ellenzéki előválasztáson Márki-Zay Péter legyőzte Dobrev Klárát, így ő lesz az ellenzék közös jelöltje jövő áprilisban a parlamenti választáson. Az eredményváró eseményen  szinte a teljes magyar és világsajtó ott volt és be is számolt az ott történtekről, elhangzottakról  Az eseményen részt vett a köztévé stábja is, sőt, már a múltheti utcafórumokra is elkísérték Márki-Zayt, viszont még nem adták le az elkészített anyagaikat és nem is hívták őt. A 444 felkereste a győztes miniszterelnök-jelölt munkatársait, hogy mit gondolnak erről.

“A legnagyobb sajnálatunkra nem érkezett megkeresés a köztévé részéről, pedig Márki-Zay Péter nagyon nyitott lenne a köztévé élő műsoraiban való részvételre”

– mondták.

Hozzátették, hogy a hétfő reggeli híradóban beszámolt az M1 Márki-Zay győzelméről. Ehhez a Karácsony-MZP sajtótájékoztatón készült vágóképeiket használták, illetve Márki-Zay Facebook-oldaláról is szedtek képsorokat. Arról nem tudnak, hogy a köztévénél mire készülnek a felvett anyagokkal, nem egyeztettek.

Ez se semmi

Ezt már hallotta? “Márki-Zay bőrbe bújt Gyurcsány”!

Márki

Egy hozzászólás itt: “Mintha mi sem történt volna, robog tovább a Márki-Zaytalanított “köztévé”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük