Hadházy: a “Békemenet” annyira civil, mint amennyire én vagyok a római pápa!

Arról már beszámoltunk, hogy az Orbáncuccokat áruló webshop legújabb kínálata a mélyen leértékelt akciós “Békemenet-pakk”, de amire Hadházy Ákos bukkant az ennél is vérlázítóbb: kormány-telefonról hívogatják a potenciális érdeklődőket a “Békemenetre”, akiknek a toborzók ingyen buszos utaztatást ígérnek.

Kiderült, állami tisztviselő, állami telefonon, munkaidőben szervezgette Tolnában az “önkénteseket”

A 2005 óta kizárólagos állami tulajdonú Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. nevére regisztrált telefonszámon várják azok jelentkezését, akik csatlakozni szeretnének a nevében civil kormánybarát szervezet, a Civil Összefogás Fórum október 23-ra meghirdetett “Békemenet” nevű demonstrációjához, hívta fel a figyelmet pénteken Facebook-posztjában Hadházy Ákos független parlamenti képviselő. A NISZ Zrt. bonyolította le amúgy a “Nemzeti Konzultációt” is, ők végezték a “számolást” és ők üzemeltették az online honlapot, ahol egy robot simán tudott tízezer kamu szavazatot leadni. A telefonszámnak a Telekom tudakozójában lehet utánanézni.” – írta Hadházy.

Hétfőn tovább bonyolódott az ügy….

“A Békemenetet állami tisztviselő, állami telefonon, munkaidőben szervezgette Tolnában.

Az RTL-nek a Belügyminisztérium beismerte ezt és azt is elmondta, hogy kirúgták az illetőt.

Persze ez nem sokat jelent, hiszen rengeteg olyan fideszest ismerünk, akik kamu állami vagy önkormányzati állásból szedik a fizetést és közben főállásban kampányolnak. És akit most elbocsátottak, úgyis visszaveszik máshova, miután kicsit leszidják, aztán jól megdicsérik .

De legalább kicsit szégyellik.

Nem mellesleg: ebből is látszik, hogy a “Békemenet” annyira civil, mint amennyire én vagyok a római pápa.”

írta a képviselő.

Ez sem kutya…..

Orbán ott segít, ahol tud, jelen esetben akciósan árulja az OV-s cuccokkal házaló webshopja a Békemenet-pakkot. Nem tudni, hogy az OV-s satyekok sikerén felbuzdulva nyújt-e segítő kezet a békemeteseknek a virtuális bolt, vagy fordítva, az új felvevőpiac reményében fogadták be az új akciós ajánlatot, esetleg egy és ugyanaz az érdekeltségi kör. Mindegy is, a lényeg: vegye, vigye!

Inni- és ennivalót azért vigyen magával, aki menetel….

Az akciós csomagban van OV’22 felirattal ellátott válltáska, baseballsapka és karkötő is, a csomag árát

7179 forintról 5490-re vitték le.

“Gyertek Ti is OV’22 kiegészítőben a Békemenetre! Válasszátok kedvezményes csomagunkat és találkozzunk a Békemeneten! Mutassuk meg, hogy sokan vagyunk!”

Kinek csörög….?

A webshopot a WBHP 22 Marketing Kft. üzemelteti, az Opten adatbázisa szerint a cég két tulajdonosa Balla Kamilla Dorottya és Bozsoki Dániel Róbert, mindketten a Fidesz–Fidelitas világából jönnek

– írta a Telex.

 

Hadházy: a "Békemenet" annyira civil, mint amennyire én vagyok a római pápa!

Egy hozzászólás itt: “Hadházy: a “Békemenet” annyira civil, mint amennyire én vagyok a római pápa!

  • 2021.10.19 - 06:57
    Közvetlen hivatkozás

    Plusz még ingyenbuszokkal szállítják ide a külhoniakat,akiket baromira nem érdekel orbán,(esetleg a többzsáknyi pénz,amit orbán rendre átdob nekik a határon),de egy jó kis program,amikor idejöhetnek ingyen,egy kirándulás,bolondok lennének nem jönni. Ki van ez találva.Azért kiváncsi lennék rá,ha nekünk lenne lehetőségünk az ő országukban ilyen politikai izééében résztvenni,vagy szavazni ,a külhoniak vajon mit szólnának hozzá,ha belepofáznánk az ő életükbe?Nekik se tetszene,mint ahogy nekünk se tetszik,ha a külhoniak belepofáznak az itteni szavazásokba.Remélem,ezt is megszüntetik jövőre

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük