Sorting by

×

Nagyon durva! A belügy alá tartozó NISZ Zrt. telefonszámáról szervezik a Békemenet trappolóit!

Arról már beszámoltunk, hogy az Orbáncuccokat áruló webshop legújabb kínálata a mélyen leértékelt akciós “Békemenet-pakk”, de amire Hadházy Ákos bukkant az ennél is vérlázítóbb: kormány-telefonról hívogatják a potenciális érdeklődőket, akiknek ingyen buszos utaztatást ígérnek.

A 2005 óta kizárólagos állami tulajdonú Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. nevére regisztrált telefonszámon várják azok jelentkezését, akik csatlakozni szeretnének a nevében civil kormánybarát szervezet, a Civil Összefogás Fórum október 23-ra meghirdetett “Békemenet” nevű demonstrációjához, hívta fel a figyelmet Facebook-posztjában Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

Nem világos, hogy miért folyamodnak a fenti eszközhöz,

amikor Bayer Zsolték elmondták, hogy a nép követelte ki tőlük, hogy megszervezzék a vonulást.

“Inkognitóban felhívtam egyébként a számot,

Kővári László szekszárdi fideszes képviselő lánya vette fel és örömmel tájékoztatott, hogy nagyon sok buszt fognak szervezni, ingyenes lesz az út és szóljak másoknak is. Hát tessék.

A NISZ Zrt. bonyolította le amúgy a “Nemzeti Konzultációt” is, ők végezték a “számolást” és ők üzemeltették az online honlapot, ahol egy robot simán tudott tízezer kamu szavazatot leadni. A telefonszámnak a Telekom tudakozójában lehet utánanézni.” – írta Hadházy.

A hozzászólásokból….

“Kurz abba bukott bele, hogy állami pénzt használtak párt célokra. Nálunk ez tartja hatalomban a kormányt. Hogy is mondta Metternich? Ázsia a Landstrasse végénél kezdődik. Ez a csávó tudott valamit.”

“Azt vajon minek nevezik, amikor közpénzből finanszírozzák a nyilvánvalóan pártérdeket szolgáló “civil” rendezvényeket?! Tudom, tiltott pártfinanszírozásnak. De vajon Polt úr és a NAV is tudja, hogy esetleg lenne teendőjük?!  Nekem azért gyorsan kiküldték a levelet, amiért egy hónappal a határidő letelte után még nem fizettem ki a gépjárműadót, igaz, hogy az értesítést sem kaptam meg, csak az építmény adóról (amit természetesen, jogkövető állampolgárként határidő előtt be is fizettem). Mivel a felszólító levélben a hátralékos összeget nem tüntették fel, így ugyanazt az összeget utaltam át, amit az első félévben is… ami csak 10-15 ezer forintos tétel, meg sem közelíti azt az összeget, ami egy tiltott pártfinanszírozás mögött megbújhat… Helyes ez így önök szerint? Csak a kisembereket zaklatják?!”

“Iskolások ingyenes utaztatása és beléptetése a vadászati kiállításra, ingyenes utazás a békemenetre, hogy csak 2 közpénzből finanszírozott rendezvényt említsek!
Persze zajlanak az Őszi Hacacáré “ingyenes” rendezvényei is országszerte, amelyeken a fellépő kormányközeli művészek tiszteletdíját is közpénzből fizetik!
S mindezek nem eredményeznek felháborodást, sőt a fidesz támogatói örömmel üdvözlik ezeket! Mindeközben egyre nagyobb mértékben terjed a járvány, de a pcr tesztekért fizetni kell, egy darab maszkot sem biztosítottak még ingyenesen! Jó lenne tanulni az osztrákoktól, ahol megbukik a kancellár, ha kiderül, hogy közpénzből finanszírozott pártcélokat!”

“Alapvetően nem foglalkoztat a békemenet, de a jelenlegi vírushelyzetben mindenképpen jó ötletnek tartom a megtartását Remélem szeretetben békésen, összeölelkezve vonul majd végig minél több kormányszimpatizáns és a Jóisten és Orbán Viktor védelmezi majd őket a fertőzésveszélytől. ”

“A legalja legaljanak a legalja. S Z E G Y E N. Az adofizetok penzet szelsofideszes partagressziomenetre kb ellopni… S Z E G Y E N.”

“Én saját magántelefonomról buzdítom a barátaimat, hogy menjünk együtt, nagy nagy örömmel. Elhiszem, hogy meglepődnek mennyi ember áll ki a Fidesz mellett, de ne tessenek félni, mi nem bántunk senkit. Ellenben képesek vagyunk arra, amire Önök nem, tömegeket megmozgatni egy jó ügy mellett!”

A NISZ honlapja szerint a társaság tulajdonosi jogait 2008 óta a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő gyakorolja

A cég legnagyobb megrendelői államigazgatási szervek, de “gazdálkodó szervezetek, vállalkozások és magányszemélyek is igénybe veszik” egyes szolgáltatásaikat.

 

Nagyon durva! A belügy alá tartozó NISZ Zrt. telefonszámáról szervezik a Békemenet trappolóit!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Nagyon durva! A belügy alá tartozó NISZ Zrt. telefonszámáról szervezik a Békemenet trappolóit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.