Ön is rágta Bayer Zsolt fülét, hogy valami hibádzik? – Megnyugodhat, akinek a lelke “rágva volt”, lesz Békemenet “a mi utcánkban”!

Október 23-án ismét lesz Békemenet – jelentették be június végén a Polgárok Házában tartott sajtótájékoztatón, amin részt vett Bayer Zsolt publicista, Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke, Fricz Tamás politológus, a CÖF-CÖKA kuratóriumi tagja, Stefka István, a PestiSrácok.hu lapigazgatója és Széles Gábor nagyvállalkozó.

Hurrá!

Bayer Zsolt arról beszélt, hogy

engedtek a népakaratnak, a tökéletes dátum az október 23. nemzeti ünnep.

A publicista azt is elmondta,

hatalmas szavazóbázis áll a kormánypártok mögött, ami meglehetősen mérges, mert folyamatosan provokálja őket a baloldal.

Azt is mondta, hogy

a jobboldali szavazók már hónapok óta kérték a Békemenetet.

… és beindult a promózás…

Ön is rágta Bayer Zsolt fülét, hogy valami hibádzik?

Tudta, hogy eddig hétszer meneteltek a békéért? A hagyományteremtő elsőt 2012 januárjában szervezték „Nem leszünk gyarmat” jelszóval, aztán tessék! Az utána következő békemenetek nem zavartak sok vizet, nem úgy a 2014-es választást megelőző, amin szerintük 460 ezer kerítésen belüli és kívül rekedt Orbán-fun vett részt. A 2018-as választás előtt is összerittyentettek egyet, úgyhogy eljött az ideje egy újabb sétának, hisz nyakukon a 2022-es voksolás.

Október 23-a a CÖF-CÖKA céldátuma!

Céljuk:

a méltóságteljes és erőszakmentes Békemenet idén az 1956-os forradalom és szabadságharc ünnepén immár nyolcadik alkalommal indul útjára, és mutatja meg, milyen erő rejlik a szeretetben és az összefogásban.

-írta a Demokrata a sajtótájékoztató alapján.

Erődemonstráló békemenet? – értik!

Stefka István nyáron a következőket mondta:

“Ma azért megyünk ki, hogy most már Magyarországot védjük meg, veszély fenyegeti hazánkat, nem csak a külföld, hanem belülről is. Belső féreg rágja az országot, akiket külföldről küldtek”.

A beszámoló arra nem tér ki, hogy Stefka István kire vagy kikre gondolhatott, amikor a külföldről küldött belső féregről elmélkedett.

Bencsik András: összeállt a tegnapi nyilas a tegnapi kommunistával, elindultak a zsákmányért és a bosszúért

Ha elég erős bennünk a szeretet, 2022 tavaszán ismét győzni fogunk!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Ön is rágta Bayer Zsolt fülét, hogy valami hibádzik? - Megnyugodhat, akinek a lelke "rágva volt", lesz Békemenet!

2 thoughts on “Ön is rágta Bayer Zsolt fülét, hogy valami hibádzik? – Megnyugodhat, akinek a lelke “rágva volt”, lesz Békemenet “a mi utcánkban”!

 • 2021.09.24 at 07:16
  Permalink

  Imádom, hogy mindig meg akarják védeni Magyarországot, de sosem attól, ami valóban fenyegeti, hanem amit – vagy akiket – ők tartanak ellenségnek. És mindenkit annak tartanak — azaz Orbán annak tart –, aki a NER hatalmát csökkentheti. És mindig O. jelöli ki az aktuális eltiprandót. De hát… a séta jót tesz a léleknek, a vidékről felutaztatott szegény közmunkások legalább világot látnak kicsit.
  Csak a menetekre elpazarolt rengeteg közpénzt sajnálom.
  Egyszer eljátszottam egy gondolattal: ha az elöl haladókat és a tábláikat, molinóikat kicserélnék, vajon az utánuk hömpölygők észrevennének-e ebből valamit?

 • 2021.09.28 at 07:43
  Permalink

  És a végén ünnepélyes keretek között, orbánviktor töltőtollával aláírják a “Stop Gyurcsány, stop Karácsony” kiáltványt?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.