Kerítésen innenKiemelt hírek

CÖF-vándorkamion grasszál október 23-ig az országban, “Vérbe fojtott köztársaság” névre hallgató hangos-képes kiállításnak álcázva!

CÖF-vándorkamion grasszál október 23-ig az országban, "Vérbe fojtott köztársaság" névre hallgató hangos-képes kiállításnak álcázva!

Ez már döfi! Közpénzből szervált egy kamiont a a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szervezésében a Nemzeti Jogvédő szolgálat (NJSZ), hogy bemutassa a Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnök által elmondott Őszödi beszéd elhangzása után 2006-ban kirobbant tüntetések eseményeit, a “rendőrterrort” Vérbe fojtott köztársaság címmel.

A tárlókban fel nem használt gumilövedék is van….

Azoknak, akik azt szeretnék látni, ahogy az MTV székházánál dúlt a felbőszült “nép”, vagy ahogy szintén ott felgyújtottak egy autót, esetleg, ahogy Budapest utcáin randalíroztak ugyanők felborogatva a kukákat, megfélemlítve az egészre csodálkozó szemmel bámuló sokaságot, vagy az ellopott harckocsival az Astoriánál rémisztgetőket, netán a leengedett redőny mögött otthonukban félő családok gyerekeinek -akiket ma oly vehemensen véd a regnáló egy mesekönyvtől- rémálmairól készített rajzokra kíváncsiak, sajna csalódniuk kell. Ilyenek nincsenek. Vannak viszont az MTI beszámolója alapján

“…gumilövedék, könnygázgránát kilövésére alkalmas karabély, akkori rohamrendőr egyenruha, továbbá öt televíziós képernyőn a 2006-os tüntetések felvételeit, a résztvevőkkel készített interjúkat, ami közben a hangszórókból az Őszödi beszéd szól….”

  Mindez az utolsó fillérből az Ön pénzéből….

Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője hangsúlyozta:

azért jött létre a kiállítás, hogy emlékeztessék az embereket a 2006-ban történtekre, a békés tüntetések leverésére, azokra a napokra amelyek a magyar történelem legsötétebb napjai közé tartoznak.

Elmondása szerint emlékezni jöttek a jogsértettekre, akiket akkor nem védett meg sem az ENSZ, sem az Európai Unió, sem a sajtó akkori fősodra.

Úgy vélekedett, hogy a baloldal a mai napig igazodik az Őszödi beszéd téziseihez, amelynek pilléreit beépítik a kampányukba és a kommunikációjukba. A szóvivő történelmi párhuzamot vont a 2006-ban történtek és az 1919-ben “puccsszerűen” létrejött Tanácsköztársaság között.

Ez pedig azt mutatja, hogy a baloldali agresszió nem tud megújulni, és újra ugyanazokat az eszközöket alkalmazza – vélekedett. Az akkori miniszterelnök “a magyar közélet legérzékenyebb pontjait stimulálja, gyötri folyamatos jelenlétével”. Erre kívánják emlékeztetni a magyar embereket

– mondta ifj. Lomnici Zoltán.

Ha valaki nem tudta volna, Gaudi-Nagy -mint a kisdobos- segít

Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője úgy vélekedett, hogy

az elmúlt ötven év legvéresebb karhatalmi erőszakja valósult meg 2006 szeptemberében és októberében.

Szerinte ma már cáfolhatatlan bizonyítékok igazolják, hogy ami 2006 szeptemberében és októberében történt, az egy állami szervezésű terrorcselekmény-sorozat volt, amit az akkori politikai vezetők nyilvánvaló tudtával és beleegyezésével – és nem kizárható módon – utasítására hajtottak végre a rendőri vezetés parancsára a maszkos, azonosító jelvény nélküli rendőrök.

Baloldali elődeik kiváló példát mutattak erre az 1919-es vörös terror, az 1945 utáni ÁVH-s körömletépések, az 1956 utáni megtorlások és a Kádár-rendszer gumibotozásai formájában

– fogalmazott.

Azok pedig akik ma a jogállam helyreállítását ígérik és a jogállam hiányát hazudják, azok a jogállamot taposták sárba, és máig súlyos hazugságokat fogalmaznak meg az akkor történtekről.

Közlése szerint a “rendőrterror” következtében közel ezer ember sérült meg, akik közül mintegy kétszázan szenvedtek súlyos, maradandó sérüléseket. Ezt követően pedig csak 17 rendőrt ítéltek el a bíróságok, és közülük csupán két rendőrre szabtak ki letöltendő szabadságvesztést. Álláspontja szerint akik

ezt a “gyalázatot elkövették” újra a hatalomba készülnek, és nem lehet kétséges, hogy újra hasonló eszközöket alkalmaznának.

A 2022-es országgyűlési választásoknak az is a tétje, hogy végre elkezdődhessen az akkori politikai vezetők felelőségre vonása – mondta Gaudi Nagy Tamás.

 

Hezler Norbert, a CÖF-CÖKA országos koordinátora a megnyitón azt mondta:

Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédében bevallotta, hogy elárulta a hazáját, és a 2006-os országgyűlési választásokon szavazó polgárokat becsapta, vagyis csalással nyerte meg a választásokat.

A vándorkiállítás, amelyet egy kamion rakterében rendeztek be országjáró körútja során több mint 20 településen lesz látható október 23-ig. A kamionon a kiállítás címe mellett az őszödi beszédből vett idézet szerepel:

“Hazudtunk reggel, éjjel meg este”, illetve a “Ne hagyjuk, hogy újra megtörténjen!” felirat.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

CÖF-vándorkamion grasszál október 23-ig az országban, "Vérbe fojtott köztársaság" névre hallgató hangos-képes kiállításnak álcázva!

About Author

Comments (3)

 1. PáLoS TReND

  EZ a LEGKEVESEBB, HA MÁR ANNO BEHÓDOLTAK a MAGYARGYŰLÖLŐ LAUDER-nak + a NÉPIRTÓ ROTHSCHILDOKNAK; – és NEM MERTÉK VÉGÜL MEGHURCOLNI GYURCSÁNYT és KOLLABORÁNS VÉRONTÓIT és VÉR-RONTÓIT!!!
  MIÉRT IS?!
  …MERT VALÓJÁBAN: “…a Fidesz pedig ahelyett, hogy a tüntetők mellé állt volna, inkább a demonstrációk vezetőit kezdte rágalmazni, támadni, és bizonytalanságot keltett, összezavarta, megosztotta a bátor hazafiakat, a tüntető tömeget. Sőt, 2010 után, a kétharmados győzelmét követően sem történt elszámoltatás, még az általunk kirobbantott sukorói korrupciós botrányból is kimentették Gyurcsány Ferencet és Ronald Laudert. A Fidesz által ígért rendszerváltásból és alkotmányozásból csak egy elfuserált Szájer-féle alaptörvény és az urizáló NER-rendszer lett.”
  Mindemellett valójában a Fidesz bűne, hogy 15 évvel a vérbe fojtott Szabadságharc után még mindig az összes idegenszívű sakál Gyurcsány vezetésével tobzód6 és hányhat vért országszerte!!!

 2. Marta Brash

  Hahaha, ennyire futja – persze ez is az adofizetok penzebol! -, hiaba, a ven COF-osok mara mindannyian eljarhatnanak probafekvesre a Kerepesibe, ugy latszik, kenyelmesebb modon kell “tuntetni”. Igaz, a legutolso pocsek minosegu cirkusznak is van egy ilyen kocsija, ami vegighaknizza az orszagot, mielott a piti cirkusz megerkezik….:) Hadd jatsszanak – kozben alairast is gyujthetnenek, mert lathatoan a fideszes kihelyezetteknek ez meg veletlenul sem sikerult.

Szólj hozzá!