Sorting by

×

Pályázzon pár mondatban az MVM-hez pár száz millióért, ha kekeckednek, hivatkozzon a CÖF – CÖKA 508 milliójára

Egy éve derült ki, hogy az MVM Villamos Művek Zrt. vezetőségében bőkezűen bánnak a támogatással, érzékenyek a remek ötletek iránt és akár fél milliárd forintot is le lehet tőlük szakítani, ha a pályázó elég közel áll a Fideszhez.

Pár gépelt oldal az egész!

Az Átlátszó adatigénylést adott be azért, hogy napvilágra kerüljön, milyen kritériumoknak kell megfelelni ahhoz, hogy fél milliárd forintot ítéljen meg támogatói szerződés keretében az MVM. Nem kaptak választ, méghozzá azzal az indokkal, hogy nem közpénzből fizették a támogatást.

Az Átlátszó ezért pert indított, a bíróság pedig úgy döntött, hogy az MVM köteles kiadni a dokumentumokat. A papírok tanulsága szerint Csizmadia László elnök bemutatta a CÖF és a mögötte álló CÖKA tevékenységét és ez hatotta meg a döntéshozókat.

“Kérem Elnök-vezérigazgató urat, hogy célkitűzésünk megvalósításához járuljon hozzá 508 millió forinttal. Az összeg lehetőséget adna arra, hogy javítsuk a közgondolkodást, kidolgozzuk a civilitika alapjait, segítsük a lakossági üzenetek széles körű terjesztését, amelynek fontos része a természet megóvása, az emberi élet fenntarthatósága, az energiatudatosság és az energiabiztonság témaköre is.

– írja Csizmadia a kérelmében.

 

Kedves vállalkozó szellemű civilek!

Itt a nyitott pálya, tessenek kérni és adatik!

Szellemi honvédelem – a CÖF-CÖKA újra támad

Ijedtükben összetrombitálták a nyaloncok gyülekezetét

 

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.