BulvárKiemelt hírek

Vegye, vigye! Itt az akciós Békemenet-túlélőcsomag! – Hab a tortán: mindez az Orbán-webshopban kapható!

Vegye, vigye! Itt az akciós Békemenet-túlélőcsomag! - Hab a tortán: mindez az Orbán-webshopban kapható!

Orbán ott segít, ahol tud, jelen esetben akciósan árulja az OV-s cuccokkal házaló webshopja a Békemenet-pakkot. Nem tudni, hogy az OV-s satyekok sikerén felbuzdulva nyújt-e segítő kezet a békemeteseknek a virtuális bolt, vagy fordítva, az új felvevőpiac reményében fogadták be az új akciós ajánlatot, esetleg egy és ugyanaz az érdekeltségi kör. Mindegy is, a lényeg: vegye, vigye!

Inni- és ennivalót azért vigyen magával, aki menetel….

Az akciós csomagban van OV’22 felirattal ellátott válltáska, baseballsapka és karkötő is, a csomag árát

7179 forintról 5490-re vitték le.

“Gyertek Ti is OV’22 kiegészítőben a Békemenetre! Válasszátok kedvezményes csomagunkat és találkozzunk a Békemeneten! Mutassuk meg, hogy sokan vagyunk!”

NER-divat

Az OV’22-es baseballsapkáról itt írtunk korábban, a ruhadarab akkor robbant be a nyilvánosságba, amikor Novák Katalin augusztus elején kiposztolta, hogy ebben a sapkában indul nyaralni.

Azóta feltűnt Szijjártó Péter kezében, Hollik Istvánon, Hidvéghy Balázson, Illés Boglárkán, Rácz Zsófián és mindenféle fidelitasos és egyéb NER-es arcok fején.

Kinek csörög….?

A webshopot a WBHP 22 Marketing Kft. üzemelteti, az Opten adatbázisa szerint a cég két tulajdonosa Balla Kamilla Dorottya és Bozsoki Dániel Róbert, mindketten a Fidesz–Fidelitas világából jönnek – írta a Telex.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Vegye, vigye! Itt az akciós Békemenet-túlélőcsomag! - Hab a tortán: mindez az Orbán-webshopban kapható!

About Author

Comments (2)

  1. Szkora Mihály

    A sapkához természetesen jár az ütő is, azt valószínűleg később grátisz kapják az arra érdemesek.

Szólj hozzá!