BulvárKiemelt hírek

Heti szerelmi horoszkóp: ez a Te heted lehet, ha igazán akarod!

horoszkóp
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vannak olyan időszakok, amikor hiába a nagy akarás, nem jön szembe a királyfi – királylány azon a bizonyos fehér lovon. Ez a hét nem ilyennek ígérkezik! Legyél nyitott az újra, vagy kapcsolatban élve próbálj új színt vinni a kapcsolatotokba. Olvass bele a horoszkópodba!

Kos

Maradj toleráns és légy kitartó! Kedvesed megérdemel még egy esélyt, ha a bizalmad megingott vele kapcsolatban. Ezen folyamatok alapja a jó kommunikáció, Merkúr pedig segítségedre siet. Légy őszinte, mondd ki, mi bánt, hogy közösen megoldjátok a problémákat.

Erre számíthatsz ma

Ma egy nagyon fontos szövetségesre tehet szert, kedves Kos, aki nagy segítségére lehet a továbbiakban. Nem kizárt, hogy egy régebbi kapcsolata mélyült el mostanában, esetleg egy nem régi, mégis annál bizalmasabb ismeretsége, de ennek most nincs is nagyobb jelentősége, ugyanis a csillagok tartós, hosszútávú és igen hatékony közös munkát jósolnak a kapcsolatnak. Mindettől függetlenül azért igyekezzen nem száz, csak kilencvenkilenc százalékig kitárulkozni, a biztonság kedvéért…

Bika

A Vénusz eltelít pozitív érzelmekkel, a Mars szenvedéllyel fűti fel a mindennapokat, s amikor szabadon engeded a vágyaidat, azt kedvesed nagyra fogja értékelni. Heves, tüzes leszel, ami jó, hisz igencsak élménydússá teszed a mindennapokat.

Erre számíthatsz ma

A mai nap folyamán nagy szükségét érezheti kimutatni szeretetét valaki iránt, ezt azonban, önhöz illően, nem biztos, hogy látványosan, sőt, hogy egyáltalán észrevehetően teszi, hisz nem híve a teátrális érzelmi kirohanásoknak, valamint a drága és extravagáns ajándékoknak. Maradjon is ilyen, s az ilyesmik helyett továbbra is az együttöltött, tartalmas és meghitt pillanatokkal, az önre való számítással, valamint igazi, mély érzésekkel és szelíd közeledéssel fejezze ki, amit érez. Ön egy rendkívül mély érzésű ember, kedves Bika és igazi barát!

Ikrek

Felejtsd el a magányt, jöhet a mindent elsöprő vágy és szerelem! Dolgozz, túlzások nélkül. Tanulj, de ne temetkezz bele abba! Így végre jut időd a flörtökre és randikra. A rengeteg feladat nem fogja beteljesíteni a reményeidet, az önmagaddal törődés viszont igen.

Erre számíthatsz ma

A mai nap folyamán könnyen lehet, hogy egy közelgő összejövetel megszervezése, lebonyolítása okozhat fejtörést, esetleg valami nagy dolog előkészületei. Bármelyikről is legyen szó, a legfontosabb az időbeosztás elkészítése és főleg: betartása! A kapkodás nem vezet sehová. Legyen előrelátó, kedves Ikrek, és ennek megfelelően, minden egyes fontosabb lépés esetében kalkuláljon bele a tervbe némi késést is, akkor sokkal könnyebb lesz a szervezés.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Olvasnál más horoszkópokat? Kattints!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (1)

  1. Vicces, amikor a leírás egyik része tegeződő, a másik magázódó. Aztán némi kereséssel a google azt is megmutatja, hogy Fülep szeret más oldalakról lopni 😀

Szólj hozzá!