Bulvár

Friss, ropogós heti horoszkóp! – Szuper hét lesz, vagy megpróbáltatás? Nézz bele!

Csillagjegyed szerint most már elég legyen! Ez az, amit még júniusban abba kell hagynod!
Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

És újra hétfő…! Az idő ősziesre fordult, ami nem nagy cucc, október közepe van ez a dolga, viszont szürke, ködös is, ami akár a depresszió felé lökdöshetne sokakat. De…! Láss túl az orrodnál, nincs semmi veszve. Ne hagyd, hogy a jókedvedet bármi megzavarja, inkább olvass bele, mit ígérnek a csillagok, mit mond a horoszkópod!

Kos

Tartsd magad távol a politikától, mert egy szempillantás alatt olyan helyzetbe kerülhetsz, amibe nagyon nem szeretnél. A feletteseddel szemben is legalább hét lépés távolságot kellene tartanod, illetve valaki a környezetedben olyasmit állíthat, amitől az idegeid megfeszülhetnek.

Ha képes leszel higgadt maradni, akkor a dolgok úgy változnak majd, hogy ettől neked mosolyra húzódhat a szád.

Bika

A munkában, megélhetésben a kedved szerint alakulhatnak a dolgok. Még az is lehet, hogy a feletteseddel olyan dolgokról beszélhettek, amelyek neked fontosak. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor itt az ideje, hogy ennek hangot adj. A tudomásodra juthat egy olyan dolog, amely előtt döbbenten állhatsz.

Hirtelen olyan érzésed támadhat, hogy nem szabad megbíznod senkiben.

Ikrek

Ha friss a párkapcsolatod, akkor a kedvesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt hirtelen megfordulhat a fejedben a szakítás gondolata. Ám nem eszik olyan forrón a kását! Vagyis idővel minden változik, ne hozz most hirtelen döntést!

Ne a jövőt fürkészd, hanem éld a mát!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A munkában, megélhetésben átláthatatlan helyzet jöhet létre: a pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert kár érhet.

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!