Hétfői horoszkóp mindenkinek

A horoszkóp egyeseknek vezérfonal a napjukhoz, mások csak átlapozzák, néhányan pedig szórakozásként olvasgatják. Ön melyik csoportba  sorolja magát.

Kos

A napi horoszkóp szerint a számvetés most elengedhetetlen. Gondold végig, milyen problémáid voltak az utóbbi időben, és hogyan reagáltál rájuk. Ha valamiben változtatnod kell, az most elsősorban a társkapcsolat. Nem halogathatsz tovább. Boldoggá fognak tenni az új fejlemények.

Bika

Valaki segítséget ígért mára neked, de nem biztos, hogy teljesíti az ígéretét. Ne keseregj, ami késik, nem múlik. És főleg ne haragudj meg: valószínűleg nem rajta múlik, hogy segítsen. Most felfedezheted belső erődet.

Ikrek

Valami okból magyarázkodásra kényszerülhetsz a mai napon. Talán valamit eltitkoltál valaki elől, és a titokra fény derült, vagy valamilyen félreértés miatt kell tisztáznod magad. Akárhogy is, ne aggódjon, jól fog elsülni a dolog- ezt ígéri a horoszkóp is.

Rák

Nem jó tovább halogatnod: mondd el a párodnak, ami bánt. Nem biztos, hogy örömteli lesz a fogadtatás, de mégis bölcs kompromisszumokra kényszeríthet. A házasság, a társkapcsolat kicsit politika is. Kezdj tárgyalásokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük