Randihoroszkóp! – Mi kell a férfinak? Mi kell a nőnek? – Csillagjegyek üzenete

Az első találkozás mindent meghatározhat, így nem csoda, ha minden tanácsra szüksége van az erre készülőnek. De van egy érdekes hírünk valamennyi csillagjegy számára: nem csak az első, de a “többedik” találka is rejthet kihívásokat, így minden kezdő kapcsolatba éppen most belemenőnek és az ismerkedés elején tartónak hasznos, ha elolvassa, mit tartanak jó megoldásnak a csillagok, mit üzen a horoszkóp!

Kos nő (III. 21 – IV. 20.)

Alapvető szabály, hogy soha ne bánts meg, vagy haragíts magadra egy Kos nőt. Ha megteszed, biztosra veheted, hogy soha nem felejti el, és nem sokat látod azután. Energiáját másvalakire vagy más dolgokra irányítja. A Kos nővel való párkapcsolatban fontos az egyenjogúság, különben nem marad a férfi mellett. Nem tűri el, ha elnyomják. Szakmailag törekvő. Célokat tűz ki maga elé, és a rá jellemző kifogyhatatlan energiával viszi véghez azokat. Nagyszerű kezdeményező, ügyesen indítja el tervei megvalósítását. Ám nem erőssége a kitartó kivitelezés, hacsak nem hisz szenvedélyesen tervében. Ő az, aki annak idején a többiekkel tartott Nyugatra, de megszökött, mielőtt az autó Kaliforniába ért volna. A legtöbb helyzetben állja a sarat, és szakmai fronton felveszi a versenyt a férfiakkal. Siker övezi, melyet öltözködésével is hangsúlyoz. A szerelemben izzó, olykor mindent elemésztő szenvedély jellemzi.

Kos férfi

A Kos jegyében születettekre mindazon tulajdonságok jellemzőek, amelyeket általánosságban a férfiakra is használni szoktunk: erősek, magabiztosak, és nem szeretik kimutatni gyengeségeiket. A Kosok azonban, még ha sokszor macsónak is tűnnek, alapjában véve nagyon őszinték. Előttük nem kell megjátszanod magad, szóval hagyd csak nyugodtan otthon a push-up melltartót, és a műszempillát, és bújj bele kedvenc farmerodba. A Kos férfit semmiképp se egy luxus étterembe invitáld, inkább mutasd meg neki a város legjobb sült krumplis büféjét, vagy csábítsd el egy focimeccsen, miközben a megfelelő pillanatban „Les!”- t kiáltasz! Ne feledd, ha egyszer meghódítottad egy kos szívét, hosszú időre magadhoz láncolod!

Bika nő (IV. 21. – V. 20.)

Lojális és eltökélt az általa szeretett dolgok és személyek iránt. Az életében központi szerepet betöltő helyiség különleges művészeti ízlését, színérzékét és dekorációs készségét tükrözi. Örömét leli a szépség bármilyen megjelenési formájában. Ha az öltözködés érdekli, jól és ízlésesen választja meg ruháit. Ha a sport és a fizikai tevékenység a szenvedélye, szorgalmasan és óriási kitartással műveli azt. Mivel a Bika nő a Vénusz uralma alatt áll, romantikus lélek. Virágokkal, holdfényes tengerparti sétával, versekkel lehet udvarolni neki. Nagylelkű, forró szerető, aki minden bizonnyal rajong a zenéért. Talán játszik valamilyen hangszeren, vagy énekel. Aki meg akarja változtatni a Bika nő véleményét bármiben, igen finoman próbálkozzon. Soha ne szorítsa sarokba. A Bika ugyanis megveti a sarkát, és egy lépést sem tágít. Föld jegyként szívesen tevékenykedik a kertben, esetleg gyógynövényeket is termeszt. Hasznára válik minden kellemes kinti tevékenységgel töltött pillanat. Fontosak számára az állatok, és ha saját háziállata van, az a szépség iránti kifinomult ízlését tükrözi.

Bika férfi

A Bika a gentleman a csillagjegyek között. Nem az a fajta, aki egyből fejest ugrik egy kapcsolatba, előtte szereti mérlegelni, hogy valóban megbízhat-e a másikban. Az ideális randi vele egy kötetlen találkozás saját otthonodban. Öltözéked legyen egyszerű, ugyanakkor csinos. Mivel a bika jegyében születettek igazi ínyencek, egy romantikus gyertyafényes vacsorával biztosan le tudod venni őt a lábáról. A finom falatok között nyűgözd le tudásoddal a borokról és az ételkülönlegességekről. Beszélgetés közben hangsúlyozd megbízhatóságodat, így biztosítva őt, hogy te vagy a tökéletes választás egy kapcsolathoz. Mivel a Bika maga is szívesen tervezgeti a jövőjét, saját terveid ecsetelésével jó pontokat szerezhetsz nála!

Ikrek nő (V. 21 – VI. 21.)

Úgy tűnik, mintha minden témában otthonosan mozogna. Bármiről képes beszélni, és első hallásra úgy tűnik, mintha valóban szakértője lenne az adott dolognak, míg fel nem ismerjük, hogy tudása valójában a legtöbb tekintetben felszínes. Kedvenc témakörében mindazonáltal ismeretei mélyrehatóak és alaposak. Kiválóan kommunikál. Megnyilvánulási formájának a képlete egyéb aspektusainak függvénye. Húszas éveiben flörtölő és csapodár, képtelen vagy nem hajlandó elkötelezni magát egy komolyabb kapcsolatban. Egyrészt az Ikrek hölgy szereti a szabadságot, másrészt fontosak számára a kapcsolatok. Ha fiatalon férjhez megy, legalább kétszer házasodik. Harmincas vagy negyvenes éveiben kezd megállapodni. Addigra békét köt önmagával. Képes lesz jobban megérteni saját hangulatait, szükségleteit és érzelmeit. Az ötvenes Ikrek hölgy már tisztában van önmagával. Aki meg akarja változtatni egy Ikrek nő hozzáállását vagy véleményét, annak be kell bizonyítania saját véleményének sokkal logikusabb voltát. Ne feledd azonban, hogy az Ikrek logikáról alkotott fogalma eltérő lehet a tiedtől!

Az Ikrek férfi

Az Ikrek jegyében született férfi személyisége változékony és szeszélyes. Nyughatatlanul hajhász minden érdekességeket, bármi is legyen az – jelszava, minél extrémebb, annál jobb! Nem árt, ha felkészülsz, hogy beszélgetés közben is gyakran csaponghat, sőt időnként abszurd témákat is felvethet. Első randid helyszínéül mindenképp valamilyen extrém helyet, vagy eseményt válassz. Egy új sushi bár, és desszertként egy kis bunjee-jumping a tökéletes páros, hogy felejthetetlenné tedd az első randit. Ruhaválasztásodban is légy merész és extravagáns, bár a rikító színű darabokat inkább hagyd a szekrényedben.
Mivel az Ikrek férfi remek szerető is, nyugodtan bevetheted bájaidat már az első randi alkalmával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük