BulvárKiemelt hírek

Ámulj-bámulj-horoszkóp! Ezt a 6 csillagjegyet szinte sosem csalják meg! – …és most jöjjön az ajcsi….

5 csillagjegy, akik sikerre születtek! Nem kérdés: simán elérik, amit akarnak....
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ezeket a csillagjegyeket nem nagyon csalják meg a párjuk. Az biztos, ha megtennék, nagyon rosszul járnának. A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek valamit tudhatnak, amit talán a többiek még nem. Ők azok, akiknek a megcsalással a legkevésbé kell szembenézniük. Persze az is lehet, tudják, kit és hogyan válasszanak. Nos, te is köztük vagy?

Sajnos a féltékenység démona és másik oldalról a kísértés sok kapcsolatot megmérgezhet, viszont vannak olyan személyiségtípusok, akik hűségükkel és odaadásukkal maguk is arra ösztönzik társukat, hogy ne induljon külön utakra, még akkor sem, ha éppen nem minden tökéletes a kapcsolatukban. Bár garanciát senki és semmi sem adhat, a horoszkóp szerint ezeket a csillagjegyeket a legkevésbé valószínű, hogy megcsalja a párjuk.

1. Bika

A Bika a zodiákus egyik leghűségesebb csillagjegye, amivel másokat is hasonló viselkedésre sarkall. Értékeled az őszinteséget, hatalmas a felelősségtudatod, és mindig igyekszel a lehető legjobban teljesíteni a feladatokat. A biztonságoddal és a bizalmaddal párodat is a kapcsolatban tartod.

Kedves Bika, vedd körül magad hozzád hasonló emberekkel, mert rengeteget adhatsz, lelkileg és testileg egyaránt.

+ ajándék napi horoszkóp!

Itt az ideje, hogy szembenézzen egy korábbi hibájával, kedves Bika. Senki sem kerülheti el életében szászázalékosan a bajt és a csalódást, hiszen az a társas élet természetes velejárója. Gondoljon arra, amit elért, s bármit is tett ezért a múltban, ami hiba volt, nincs lehetetlen, és igenis sohasem késő megpróbálni helyrehozni valamit. Ha pedig ezt ma megkísérelné meg, most még a csillagok is kedvezően befolyásolják majd a megbocsátást és a sebek gyógyulását.

2. Ikrek

Az Ikrek kettős személyiség. Az emberek nagy részét azonnal lenyűgözöd, és hosszasan rabul ejted. Bár megtörténhet, hogy te magad kifelé kacsintgatsz a kapcsolatból, a legtöbbször mégsem teszel semmi visszafordíthatatlant.

Sokszínűséged, izgalmas személyiséged okán nagyon könnyű megszeretni téged, és persze kiábrándulni sem egyszerű belőled.

+ ajándék napi horoszkóp!

Ne áltassa magát, kedves Ikrek, ez bizony egy hatalmas kísértés önnek, ám, azt is jól érzékeli, hogy nagyon nagy a kockázat is, amitól csak még csábítóbb lehet az egész. A képlet egyszerű: ha belemegy, akkor egyrészről a mennyországban érezheti magát, míg másrészről a gödör mélyének legalján is egyben. Ha nem megy bele a játékba? Nos, akkor talán egy egész életen át bánni fogja, hogy elszalasztotta az alkalmat. Nem egy egyszerű helyzet, kérdés, melyik verzió hosszútávon az elfogadhatóbb (nem az izgalmasabb!) önnek? A választ csakis ön tudhatja!

3. Oroszlán

Mind tudjuk, kedves Oroszlán, igazi karizmatikus szívtipró vagy, ezért mindig imádók és követők zsongnak körülötted. Amikor hosszú távú partnert választasz, igen óvatosan teszed, hiszen nem egyszerű feladat egy Oroszlán társának lenni.

Ha mégis megcsalna a párod, nem látsz a féltékenységtől, ha pedig a partnered maga is szeretne a reflektorfénybe kerülni, könnyen megeshet, te lépsz félre.

+ ajándék napi horoszkóp!

Ma mindenképpen igyekezzen minél kevésbé megterhelni magát, s egy kicsit az egészségével, de legfõképpen a pihenéssel törõdni. Bármennyire is csábító lenne tehát ma is száz százalékon pörögni, semmiképpen se tegye, kedves Oroszlán, mert annak hosszútávon is komolyabb egészségügyi vonzatai lehetnek. Gondoljon arra, hogy inkább most pihengessen, lazítson egy napot, mint, hogy késõbb akár egy hétig is kénytelen legyen nyomni az ágyat egy kellemetlen betegség miatt!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Böngésznél még “Horoszlópiában”? Kattints! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!