Horoszkóp: készülj fel, ha közéjük tartozol! 5 csillagjegy mázlistái őrült nagy változásokra számíthatnak!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ha különleges képességeink lennének, bizony sokszor belekukkantanánk a jövőnkbe, hiszen mindannyian kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit tartogat számunkra a sors. Felkészülnénk idejében a változásokra, remélve, hogy így minden egyszerűbben alakul majd. A horoszkóp szerint az alábbi 5 csillagjegy szülötteinek komolyabb változásokra kell számítaniuk az év hátralévő részében.

Bika

Az életed teljesen megváltozik ebben az évben, elbúcsúzhatsz a rutinossá fajult, megszokott hétköznapjaidtól. A szerelmi téren vár rád nagyon változás, segítségedre lesz, hogy sokkal magabiztosabb, és merészebb leszel. Merj nyugodtan lépni, ne gondolkozz sokat. Azt csináld, amit a szíved diktál. Szenvedélyes, és pozitív energiákban gazdag év vár rád.

+ ajcsi: keddi horoszkóp:

Ma egy meglehetősen új rezonanciaszintre emelkedhet személyisége, ami alapvetően változtathatja meg bizonyos dolgokkal kapcsolatban világnézetét. Ne ijedjen meg ettől a hirtelen jött, belső változástól! Az ember személyiségét életében szinte folyamatosan formálják a körülötte zajló események, melyek időnként kisebb, nagyobb változásokat indukálnak, s az ön esetében, kedves Bika, most pont ez utóbbi történt.

Oroszlán

Végre teszel egy nagy lépést álmaid megvalósítása felé, ebben az évben a konkrét cselekvéseké lesz a főszerep. Lehet, hogy eddig ahhoz szoktál, hogy minden megy magától, viszony most egy kicsit göröngyösebb lesz a cél felé vezető út. Végre rátalálhatsz az igazi szerelemre is.

+ ajcsi: keddi horoszkóp:

Ma egy nagy és soha vissza nem térő lehetőség adódhat arra, hogy sokat változtasson anyagi helyzetén, méghozzá pozitív értelemben! Ehhez azonban alaposan vizsgálódnia kell olyan irányokba is, melyekbe eddig nemigen tett ilyet, mert a lehetőség, mérete és jelentősége ellenére, meglehetősen rejtve kínálkozhat. Ha ma nem leli meg a kulcsot, akkor sincs oka aggodalomra, ugyanis a mostani megérzései elõbb-utóbb nyomra vezetik, ha kitart mellettük a jövőben is!

Szűz

Ebben az évben úgy tűnik, végre elengeded a félelmeidet, és átléped a korlátaidat. Eljött az ideje, hogy kezedbe vedd az életed irányítását, és ne hagyd, hogy az események befolyásoljanak. “Olyan lesz az életed, amilyenné te magad teszed”-ezt tarts mindig szem előtt. Most belevághatsz új karrieredbe, amiről eddig mindig csak álmodoztál.

+ ajcsi: keddi horoszkóp:

A mai napon igen sokat haladhat valamivel, míg egy másik területen viszont, ennek következtében lemaradásra számíthat. Ne gyötörje magát azonban emiatt, kedves Szűz, hisz nem szakadhat örökké ön sem százfelé. Koncentráljon arra, mit nyert a mai nappal, ne pedig arra, hogy mit veszített. Ha ugyanis mindig a dolgok pozitív oldalát sikerül látnia az embernek, akkor előbb-utóbb csakis jó dolgok történhetnek vele, eltekintve az azon tényezők befolyása által bekövetkezett eseményektől, melyek felett senkinek sincs hatalma.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.