Sorting by

×

A horoszkóp ami a legjobb októberi kalauzod lehet

Októberben az Univerzum és annak hírnöke a horoszkóp megmutatja nekünk, hogy a káosz, a bizonytalanság és a sötétség ellenére is van Fény. Még akkor is, ha a nappalok rövidülnek és az éjszakák meghosszabbodnak. Az október 20-i Telihold a szokásosnál fényesebben fog ragyogni, és egy erőteljes energiának köszönhetően segít bennünket, hogy talpon tudjunk maradni, és megtaláljuk az életcélunkat. Emlékeztet arra, hogy miért is kell harcolnunk, és hogy mi az, amiért hálásak lehetünk.

Kos

Októberben úgy fogod érezni, hogy teljesen szabad vagy, és valósággal szárnyalni fog a lelked, így könnyen valóra válthatod a legnagyobb álmaidat is. Ebben az időszakban lehetőséged lesz kimondani és megvalósítani, amit szeretnél. Nyisd ki a szíved, és ne félj beszélni arról, hogy mit érzel, hogy a körülötted lévő emberek jobban megértsenek és megismerjenek.

Bika

Az október minden szempontból érdekes lesz számodra, ígéri a horoszkóp. Lehet, hogy hirtelen karriert váltasz, így megoldódhatnak a pénzügyi problémáid. Megváltozik az eddigi hozzáállásod, és végre ki mersz lépni a komfortzónádból. A “Minden vagy semmi” mottó fog vezérelni ezután. Bízz magadban, jó úton jársz.

Ikrek

Bízz az Univerzum erejében. Ha a kívánságaid nem teljesülnek, annak az az oka, hogy a felsőbb erőknek más terve van veled. Tégy egy lépést hátra, és engedd, hogy az Univerzum vezessen, és megmutassa, hogy milyen csodák várnak rád. Élvezd az utazást, és hagyd abba a harcot, fogadd el az életed.

Rák

Októberben az Univerzum egy igazán fontos leckét fog tanítani: bízz magadban. Csodálatos szakmai lehetőségek várnak rád, ezeket pedig érdemes kihasználni, hiszen általuk lehetséges a fejlődés. Itt az ideje, hogy ne törődj azzal, amit a körülötted lévő emberek mondanak, higgy magadban és hallgass a megérzéseidre. Válaszd a lelked, és meglátod, hogy mennyire boldog és szabad leszel egyből.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.