A nőiesség 25 legnagyobb ellensége! Ezért nem nőiesek a mai hölgyek, pedig…..

A nő a létrehozás energiáját képviseli. A külseje, a gondolatai, a cselekedetei harmóniát és gyönyörűséget jelentenek. Egy mosoly és a nő elismerő pillantásokat kap, megoldja vele a vitás helyzeteket. A nők azonban sokat szenvednek a rohanó hétköznapok és a megfelelő férfi hiánya miatt. pont ez, amiért könnyen elveszíthetik nőiességüket…. Tekintsd át az alábbiakat, tudd meg, hogy érintett vagy-e és ha igen, találj rá újra a nőiességre.

1. Felelősség

A nők időnként túl nagy felelősséget vállalnak, ami meghaladja az erejüket, esetleg a képességeiket.

2. Közösségi sport

Rengeteg nő sportol hobbiként csapatban, valamint közösségi sporteseményekkel próbálja kompenzálni a kapcsolat hiányát, ami nagy hiba. A hölgyeknek akkor kellene a csapatsportban részt venniük, amikor van egy kis szabadidejük, de akkor sem azért, mert valamit kompenzálni akarnak.

3. Kommunikáció idegenekkel

A női energia és a lelki béke is felborul, ha túl sokat foglalkozunk idegenekkel. Beszélgessünk a családunkkal, foglalkozzunk a számunkra fontos szűk körrel, akiket tényleg szeretünk. Nem kell rengeteg ismerőssel rendelkeznünk ahhoz, hogy boldogok lehessünk.

4. Nadrág

Próbálj meg ritkábban férfias ruhákat viselni. Egy nő változatosan, világos színekbe öltözve a legszebb. Öltözz változatosan.

5. Férfias frizura

A rövid haj is lehet nőies, a legfontosabb, hogy kiemelje az arcod. Rengeteg nő választ túlságosan férfias frizurát, pedig sok csinos hajforma van, ami annál jobban állna és még a nőiességüket is kiemelné.

6. Az ékszerek hiánya

Az ékszerek kiemelik a nőiességed, ha meglátsz egy káprázatos darabot, ne hagyd a boltban.

7. A személyes törődés hiánya

A női test akkor a legcsinosabb, ha ápolt. Szánj magadra minden nap egy kis időt, hogy ápold a külsőd és a bőröd, a hidratálás nagyon lényeges.

8. A sérelmek leplezése

A legtöbb nő azt gondolja, hogy akkor lesz erős, ha a fájdalmait elrejti és csak a boldogságról beszél. Bízz meg egy családtagodban, akivel a fájdalmas dolgokról is beszélhetsz, nem kell mindig csak a jóról beszélni, attól még erős maradsz.

9. Hobbi

A hobbi remek szórakozást jelent, bátran beszélj a párodnak is a hobbidról, ez őt is motiválni fogja és remek alkalom a közös szórakozásra.

10. A kreativitás hiánya

A kert, vagy a beltéri növények elrendezése jó alkalom a kreativitás gyakorlására.

11. Folyamatos vezetés

A nő képes vezetni, de nem mindig kell. Hagyd, hogy néha a párod vezessen téged, meglásd ez valódi felüdülés lesz.

12. Nem szánsz időt önmagadra

Szán időt önmagadra, hogy feltöltődj és még csinosabb légy.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse