Juszt László: ezeknek elmentek otthonról!

Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét és azonnal reagál. Most a „szittya harcmodorú magyar katonaság”-vízióra reagált.

A nőiesség 25 legnagyobb ellensége! Ezért nem nőiesek a mai hölgyek, pedig…..

A nő a létrehozás energiáját képviseli. A külseje, a gondolatai, a cselekedetei harmóniát és gyönyörűséget jelentenek. Egy mosoly és a nő elismerő pillantásokat kap, megoldja vele a vitás helyzeteket. A nők azonban sokat szenvednek a rohanó hétköznapok miatt és a megfelelő férfi hiánya miatt. Emiatt könnyen elveszíthetik a nőiességüket, tekintsd át az alábbiakat, hogy újra rátalálj a nőiességre.

Csillagjegyed elárulja, Neked ki a legfőbb ellenséged? Légy velük óvatos!

Nem lehetünk mindenkivel jóban és nem kedvelhetünk mindenkit, ahogyan mi sem lehetünk minden egyes ember számára szimpatikusak. Biztosan neked is van legalább egy olyan ember az életedben, akit nehéz megmagyarázni, hogy pontosan miért, de nem kedvelsz. Az ilyen személyt jobb elkerülni, amennyire csak lehet. Tudod, hogy mennyiben szólnak ebbe bele a csillagjegyek? Olvass tovább!

Barát-ellenség csillagjegyek, akiknél para, hogy mikor mik! – Neked van ilyened?

Vannak, akikkel azonnal egy hullámhosszra kerülsz. Másokra az első pillanattól ellenségként tekintesz. És persze akadnak olyan is, akik a két kategória közé esnek: úgy gondolod, ki tudsz velük jönni, ám a kapcsolat meglehetősen törékenynek tűnik. Ezeknek a csillagjegyeknek a kapcsolata pontosan ilyen.

Orbán Viktor az Ukrajna ellenségeit soroló szélsőjobbos ukrán honlapon! – Az oldalt nagyon sokan halállistának is nevezik

Orbán Viktor miniszterelnök is felkerült a Mitrovorec szélsőjobbos internetes oldal, Ukrajna ellenségeit tartalmazó listájára. Az oldalon már több tízezer ember neve szerepel, olyan személyes adatokkal, mint a születési dátum, útlevélszám és lakcím.

Vágó István: külpolitikai kiskáté kezdő külügyesek számára, hogy könnyebb legyen felismerni a barátot és az ellenséget

Külpolitikai kiskáté kezdő külügyesek számára, hogy könnyebb legyen felismerni a barátot és az ellenséget. Alaptétel: Magyarország az Európai Unió és a NATO tagja. Ezen belül a fontosabbak ábécé sorrendben….