Barát-ellenség csillagjegyek, akiknél para, hogy mikor mik! – Neked van ilyened?

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vannak, akikkel azonnal egy hullámhosszra kerülsz. Másokra az első pillanattól ellenségként tekintesz. És persze akadnak olyan is, akik a két kategória közé esnek: úgy gondolod, ki tudsz velük jönni, ám a kapcsolat meglehetősen törékenynek tűnik. Ezeknek a csillagjegyeknek a kapcsolata pontosan ilyen. Íme a csillagjegyek „legbarátibb” ellensége. Választ kaphatsz arra is, vajon mi hozza őket össze, és mi az, ami szakadékot képezhet közöttük.

A Bika és a Vízöntő kapcsolata

Miért barátok?

Amikor a Bika feldühödik valamin, a Vízöntő a barátjánál keres vigaszt, és mivel a pártjára áll, biztosítja egyetértéséről, ezért a Bika igazolva látja a haragját – máskülönben kénytelen lenne azt lenyelni.

Miért ellenségek?

A Vízöntő nem tart attól, hogy ha valamin változtatnia kell, az sokszor rombolással és újjáépítéssel jár, míg a nyugalomra, kiszámíthatóságra vágyó Bika úgy szeret mindent, ahogy van. A változás a Vízöntő számára alkalom az ünneplésre, a Bikának inkább figyelmeztető jel.

A Kos és a Bak kapcsolata

Miért barátok?

Ha elszánt párosra vagy kíváncsi, elég egyetlen célt és határidőt kitűzni a Kos és a Bak elé, majd elégedetten hátradőlhetsz a foteledben. A Kos féktelen energiája jól kiegészíti a Bak makacsságát. Lehet, közben egymás idegeire mennek, de amíg a célok megegyeznek, addig gond nélkül szelik együtt a hullámokat.

Miért ellenségek?

A Kos a szabályokat csak iránymutatóként használja, a Bak viszont az első betűtől az utolsóig eleget tesz azoknak. Ez a nézeteltérés könnyen konfliktushoz vezethet kettejük közöttük. A Kos szíve szerint átsiklana valamint, amit viszont elfelejt a Bak orrára kötni. Előfordul, hogy a Bak a basáskodó, idősebb testvér szerepében tetszeleg a „nemtörődöm” óvodásként kezelt Kossal szemben.

A Rák és a Mérleg kapcsolata

Miért barátok?

Mindketten romantikus csillagjegyek, szívesen cserélik verses köteteiket egymással. Másfelől a Rák hajlamos a hangulatváltozásokra, ezért gyakran keresi a tapintatos Mérleg társaságát, hogy helyrerázódjon lelki egyensúlya.

Miért ellenségek?

Amint a Mérleg arra kéri a Rákot, hogy hétvégenként vessék bele magukat az éjszakai életbe, az a barátság végét jelenti. Az otthonülő Rák ugyanis szívesen tölti szabadidejét egyedül, és azt is leginkább odahaza, a négy fal között teszi, míg a Mérlegnek mindene a társasági élet.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ezt ki ne hagyd! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.