Számháború – Újabb botrányos Kövér-megszólalás

Szűcs Gábor Róbert most is, mint mindig nagyon fontos és tűpontos gondolatokat fűz az egészen eddig titokban tartott Kövér László eszmefuttatáshoz, ami (nagyon) zárt körben hangzott el még az elmúlt év elején,és az ellenzéket nevezte a legfőbb nemzetbiztonsági kockázatnak.

„A legfőbb nemzetbiztonsági kockázatot az ellenzék jelenti”

Kövér László ezúttal világosan beszélt a titkosszolgálatok titkos munkatársai előtt: a legfőbb nemzetbiztonsági kockázatot az ellenzék jelenti, A demokrácia legfőbb ellensége tehát az ellenzék. Igazi, árvalányhajas virtusdemokrácia tehát csak ellenzék nélkül van. Ott van demokrácia, ahol az ellenzék együttműködik a pártéskormánnyal, mintegy beleolvad, úgy, hogy meg se lehet különböztetni a kettőt egymástól. Vagyis ott van jó ellenzék, ahol nincs ellenzék, illetve azonos a nemellenzékkel.

Volt ott valami osztályharc is, amit az ellenzék (ami nem olvad) folytat, ám nem tudni, milyen osztály harcol ki ellen. mi egyszer, mint hatodik cé harcoltunk a bések ellen számháborúban, de megóvták, mert földimádás volt, ami azt jelenti, hogy az osztályharcos lenéz a földre, hogy ne lehessen látni a számát, de ez nem ér.

Az ellenzék is így cselekeszik, ámbár nekem úgy tűnik, hogy inkább a pártéskormány úttörői imádják a földet, veszik is eleget, féláron

Kövér László vegye le a számát, leolvastuk, mint gázos a gázórát.

kövér

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest