Halálos fenyegetést kapott Kásler Miklós és családja

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) elismerte, hogy halálos fenyegetést kapott Kásler Miklós és családja, azóta éjjel-nappal civil és egyenruhás rendőrök felügyelik a biztonságát.

Így már világos….

Korábban már felmerült a gyanú, hogy életveszélyes fenyegetések állhatnak amögött, hogy egyre több rendőr őrzi a miniszter házát. Az EMMI most a Blikknek küldött közleményében megerősítette, hogy valóban halálos fenyegetést kapott nemcsak a miniszter, hanem a családja is. A napilap Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértőt is megkérdezte arról, hogy mit tehet ilyenkor a hatóság, aki elmondta, hogy szerinte megtiltotta a hatóság Kásler Miklósnak, hogy a fenyegetésével kapcsolatban akár egy szót is szóljon bárkinek. A rendőrség valós fenyegetés hatására döntött úgy, hogy a vezetőnek a Terrorelhárító Központ (TEK) szakemberei biztosítsák a legmagasabb fokú, 24 órás, állandó védelmet.

Ha fenyegetés ér egy magyar politikust, a magyar rendőrség ugyanazt a protokollt alkalmazza, mint az amerikai társhatóság – magyarázta Tarjányi Péter. – A fenyegetés súlyossága szerint pszichológus szakembereket is felkérnek a lehetséges merénylő személyiségrajzának feltérképezéséhez.

Elmondta, hogy szerinet

ahogy korábban Müller Cecíliát, úgy Kásler Miklóst is a járványügyi intézkedésekkel elégedetlen, sértett ember fenyegethette meg

Müller Cecília országos tiszti főorvos 2021 januárjában kapott fenyegetést, emiatt őt is különleges védelemben részesítette a belügyminisztérium.

 

Halálos fenyegetést kapott Kásler Miklós és családja

One thought on “Halálos fenyegetést kapott Kásler Miklós és családja

  • 2021.11.29 at 10:12
    Permalink

    Amit Kövér az ellenzékről mondott, nem kevésbé halálos fenyegetés. Ez ügyben mit tesznek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest