Kerítésen innenKiemelt hírek

Orbánt, Müllert, Dobrevet is “halállistájára” tette egy radikális csoport, mégsem ez az igazán vérfagyasztó, hanem az emberek reakciója!

Lemondó nyilatkozat - Nem mintha sok vizet zavarna....

Magát a hírt, amiről hajnalban mi is beszámoltunk, biztosan hallotta-olvasta már: a magukat „Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának” nevező csoportosulás vezetői emberölésre szólították fel tagjaikat, akiknek ínyükre volt a dolog. A célszemélyek között főleg politikusok nevei szerepeltek. Szégyen, hogy 2021 Magyarországán ez megtörténhet, de legalább annyira aggasztó az emberek reakciója a hírre.

Emberölés előkészületének bűntette

miatt folytat nyomozást a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség a Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya elnevezésű csoport tagjai ellen Az ügyészség azt közölte, a gyanú szerint egy Fejér megyei községben találkoztak szeptember 11-én a csoport tagjai, ahol a vezetők “hadiállapotot” hirdettek, és emberek megölésére szólították fel a tagokat. Az erről készült felvétel felkerült egy videómegosztó csatornára is.

„Hadiállapot van, így az igazságszolgáltatás tagjaira, kiváltképp a devizahiteles perekben eljáró bírákra és azok családjára az ítéletem halál”

– mondja a felvételen a férfi. Az Index azt is tudni véli, kik szerepelnek a radikális szervezet listáján:

 • Orbán Viktor,
 • Gulyás Gergely,
 • Toroczkai László,
 • Gyurcsány Ferenc,
 • Áder János,
 • Dobrev Klára,
 • Fekete-Győr András,
 • Jakab Péter,
 • Kásler Miklós,
 • Benkő Tibor,
 • Szijjártó Péter,
 • Varga Judit,
 • Nagy István,
 • Palkovics László,
 • Semjén Zsolt,
 • Máger Andrea
 • Novák Katalin,
 • Kincses Gyula,
 • Müller Cecília,
 • Sulyok Tamás,
 • Parti Tamás,
 • Bánáti János,
 • Jelasics Radován,
 • Balogh János,
 • Halmosi Zsolt,
 • Mészáros József,
 • Karas Mónika,
 • Oravecz Márton,
 • Merkely Béla,
 • Rusvai Miklós,
 • Szlávik János.

Hozzászólások a “nép fentiekkel szimpatizáló” részétől…

Jurák Kata Facebook oldalán megjelent a PS cikk, amihez hozzászólások is érkeztek szép számmal, ezekből idézünk:

“Ez a következménye az ellenzék álandó uszításának és hazudozásának”

“Namármost. Ez itt néhány fantaszta, sok éve nyomják ezt a dumát. Nem értem, miért kell néhány földönfutó gyalogot a bolondos beszédükért basztatni – miközben pozícióban ülő politikusok és újságírók komolyan fenyegetnek bennünket, IFA-platóval, kandeláberekkel… Azok bezzeg nyugodtan szórhatják a fenyegetéseket pozícióból.”

“Hogy hogy még nem választották be őket 7. pártnak az Összefogásba? Ezzel a mentalitással fél úton lennének a DK meg a Jobbik között”

“Ennyire toleránsak a libernyákok!”

“Dönbenetes következménye az ellenzék uszító viselkedésének.”

A portálon is találtunk hozzászólásokat:

“Egyetértek Posta Imréékkel az ítéleteiket illetően. Annyi finomítással, hogy nem kell senkit megölni, csak az egész politikusi bandát – politikai pártállástól teljesen függetlenül – egy Gulág-színvonalú munkatáborba zárni hosszú évekre. Arbeit macht frei!”

“És vajon hogyan jutott a Nemzetbiztonsági Szolgálat a leleplezéshez szükséges információkhoz? Csak nem titkosszolgálati eszközökkel, megfigyelésekkel, telefon lehallgatásokkal? Pegasus? Esetleg? Most nem sípolnak a liberálfasiszták? Ja most jó hogy van, mert az ő szaros seggüket is védi a rohadt elnyomó korrupt Orbánrendszer… Ugyebár.”

“Senki nem akar új Voltaire lenni a drágalátos nagypofájú ellenzékből sem, hogy aszongya: “Uram, én semmiben nem értek egyet azzal, amit Ön mond, de az életemet adnám azért, hogy azt elmondhassa!” Magyar Liberális Párt – Fodor Gábor!!! Önök, mint nevükben is a liberalizmus “felkent” bajnokai! Most kussolnak?????!!!!!!??????? Na, ez az orbáni diktatúra – karöltve a gyurcsányi diktatúrával!!!! “Egy bagázs maguk…” Rohadjon meg együtt a kormány is és az ellenzéke is!!!!”

“A teljes un. politikai elitet fenyegette az elmeháborodott-ezért mentek érte. De ugyanakkor az ellenzék permanensen fenyegetőzik IFA PLATÓVAL, LÁMPAVASSAL-DE ÉRTÜK NEM MENNEK”

“Mielőtt ítélkezne bárki is azt azért ne felejtsük el, volt már olyan ellenzéki “politikus” aki akasztással fenyegetőzött. Érdekes akkor nem vonult ki a TEK sehova. A sajtóklubban jól megbeszélték azt kész…”

“Azért érdekes. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy valamiféle külföldi érdekcsoport ne támogatná az ilyeneket, mert totál idiótának kell lenni hozzá, ha valaki ilyen dolgokban gondolkodik. Bár semmi sem zárható ki. Őrültek mindig vannak…”

“Tehát: a fostalicskaösszefosásellenség-nek lehet lámpavasazni, börtönözni, alkotmányellenes felhívásokat közzétenni, de ha azt egy civil csinálja, akkor rögvest lekapcsolják??!!?? Én láttam a videóikat végig: egy szó nincs arról, hogy azt mondanák, hogy irány meggyilkolni bárkit is. Mivel semmiféle joghatóságuk sincsen, így a “halálos ítéleteik” is pont annyit érnek. Semmit. Nem kezdtek fegyvereket összegyűjteni, nem sodortak kötelet, hogy arra akasztgassanak, nem szerveztek “különítményeket”, hogy kik és kiket és hogyan gyilkoljanak meg. Akkor hol van itt az “előkészület”??? Ja, hogy minden háztartásban van egy-két nagyobb és élesebb kés??? Akkor talán az egész ország mehet a börtönben, nem???? Ne szórakozzunk már: ez egy vegytisztán 50-es évekbeli koncepciós ügy. És ez a Keresztes nevű senki főhülyész főleg megérdemli, hogy a “talpa alatt fütyüljön a szél…” (Most akkor jönnek értem is, mert én jónak látnám, ha egy erős faágon lógna a nyakánál fogva alátámasztás nélkül????).”

“Soros bácsi most elégedetten dörzsöli a tenyerét! Minél nagyobb a zavar annál jobb neki! Az öreg csak zavarosban tud igazán jövedelmezően halászni, ahol nem rá figyelnek igazán! Jelszó: Minél rosszabb Magyarországnak, annál jobb neki meg a globalistáknak!”

“A legnagyobb kár viszont az,hogy az ellenzéki oldalról sokkal durvább,ádázabb,gyülölködöbb hangon uszitanak a nemzeti oldal embereinek megkinzására,megölésére,fizikai megsemmisitésére- az viszont nem büncselekmény (?!!)”

“Mi a különbség közte és a Dobrev klán fenyegetőző szavai közt? Azok is vadul leszámolni akarnak mindenkivel akik nem tetszenek nekik.”

“Hadházy elvtársat már senki nem akarja megölni? Hadházy elvtárs már sz.rt sem ér?”

Konklúzió

A fentiekből leszűrhető, hogy a Fidesz-szimpatizánsok úgy élik meg, hogy az ellenzék hergeli a magyarságot, nem véve tudomást arról, ami a csapból folyik nap, mint nap.

Kitűnik még, hogy radikalizálódni látszik az ország elégedetlen, vagy fanatizált része, gondoljunk csak a keddi Széll Kálmán téren történt attrocitásra, amikor egy idős néninél szakadt el a cérna és pofonvágott egy más nézetet vallót, esetünkben Szabó Tímea képviselőt.

Vagy emlékezzünk vissza arra az esetre, amikor a buszon utazó nőt késelte meg az FreeSZFE-s maszkja miatt egy eszement. De gondolhat mindenki arra, amikor az utcán, a közértben, a villamoson, jártában-keltében lesz figyelmes erőszakos fellépésre olyan esetekben, amik messze nem indokolnak ilyen reakciót. A  választásnak jövő tavasszal vége, gondolt rá egyáltalán a regnáló, hogy mekkora kárt okoz a szóban mindentől megvédett társadalomra? Bár nem lehet panasz, ez esetben egyenes volt a kormányfő, már az elején megmondta, hogy mi a hitvallása:

ne azt nézzük, amit mond, hanem, amit csinál!

És ezt csinálta!

Emlékeznek még a “Magyarok Nyilaira”?

Ez volt az a csoport amelyik 2007-ben véresre verte Csintalan Sándor egykori MSZP-s országgyűlési képviselőt, aki a cselekmény idején, már nem volt politikus, pusztán a Hír TV műsorvezetője. Vascsővel támadtak rá, de nem akarták megölni, figyelmeztetésnek szánták az akciót – állt a közleményükben.

“Szétlopták az országot az ilyenek. Ennyi járt.”

– indokolta az MNyNFH, miért lopták el Csintalan pár ezer forintját is.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Jól látható, hogy az agresszivitás évtizedekig képes megbújni, majd egyszer csak, akár a legváratlanabb pillanatban lecsap.

 

Orbánt, Müllert, Dobrevet is "halállistájára" tette egy radikális csoport, mégsem ez az igazán vérfagyasztó, hanem az emberek reakciója!

About Author

Comments (3)

 1. Pálinkás István

  Sántít az egész, ellenzéki hozzá szólások nincsenek. Fidesz eszköz , a riogatás. Megjegyzem, elég szűkös a névsor.

 2. PáLoS TReND

  A FELCSÚTI POJÁCA “TEK”ÖTLEN BARMAI JÓ HUMORÚ MAGYAR HAZAFIAKRA RONTOTTAK!!!
  MÉG, HOGY MAGYARORSZÁG NEM DIKTATÚRA?!…- AHOL 1 ALTERNATÍV VALÓSÁG HUMOROS MAGYARJAIT VERHETIK AGYBA-FŐBE és ZÁRHATJÁK BÖRTÖNBE ÖNJELÖLT TERROR ELHÁRÍTÓK?!
  ALÁBBI SOROK AKKOR ÁLLNÁNAK MEG, MINT ORBÁN RÁHEL a KOMPOSZTÁLÓ GÖDÖRBEN (a saját lábán!!!); – HA és AMENNYIBEN az ún. ORBÁN VIKTOR (Győri Gábor ügynök és devizakupec!) NEM 1 CIONISTA MEGSZÁLLÁS ALATT ÁLLÓ ZSIDÓ FELSÉGTERÜLET BOR-VARÁNUSZA VOLNA!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=gBPsV-BHda0&t=1s

  https://www.youtube.com/watch?v=rN8ybsh6geo

  ABSZOLÚT “IDŐBEN” MELLÉKELEM a MOSTANSÁG MÉG FELCSÚTI DEVIZAKUPECKÉNT SZÁMONTARTOTT ORSZÁGRABLÓ, azaz ORBÁN VIKTOR = GYŐRI GÁBOR (ÜGYNÖK!) NYELVE HEGYÉN RAGADT SZÓNOKLATOT:

  „…a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók nemzetünk első számú élősködőivé és legveszélyesebb belső ellenségeikké léptek elő (Fekete Győr, Jakab, Gyurcsány-Dobrev stb. vezetésével!) úgy, hogy Magyarországon a hivatalosan nyilvántartott 13 nemzeti és etnikai kisebbség (cigányok – németek – szlovákok – horvátok – románok – ukránok – ruszinok – szerbek – szlovének – lengyelek – görögök – bolgárok – örmények) között nem is szerepelnek!!!

  Innentől fogva a mindenkori magyarországi kormányoknak elsődleges célja az kell, hogy legyen, hogy a magyar érzelmű és öntudatú emberek ön és nemzetvédelmét maximálisan garantálja; – a nemzettudatot aláaknázó, a magyar szentségeket becsmérlő és köpködő, a közös örömre, tehervállalásra, együttélésre és rendre képtelen gyermekgyilkos ún. Júdás fajjal, azaz a BOSSZÚ NÉPÉVEL szemben!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=X1kcZky3ixw

  Magyarország nemzetvédelmi stratégiájának célja, hogy az egyre manipuláltabb, apartheid izraelita, gyarmatosító világban a jövőben is a biztonság és a nyugalom országa maradjon minden magyar szívű polgára számára – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnökünk (“…és még véletlenül sem az Ellie Wiesel által kiötlött 1978-ban megírt ún. zsidó holokauszt áldozatainak” emléknapján!!!”).

  “Alaptörvényünk szellemében újfent nyilvánvalóvá tesszük: a magyarországi zsidók közössége csakis akkor számíthat Magyarország Kormányának tiszteletére, barátságára, védelmére, ha bocsánatot kérnek a többségi magyar társadalom állampolgáraitól a 76 éve szűnni nem akaró zsidó agresszivitás, lelki terror és szemtelen térhódítás miatt”!!! – hangoztatta Orbán Viktor.

  …hozzátéve: a huszadik század Trianon traumája, történelmi viharai és erkölcsi megrendülése után új alapokra helyezett magyar alkotmányos berendezkedés garantálja, hogy “a Magyarországra nagy számban bevándorló idegenszívű galíciaiak ezen túl soha se bitorolhassák el, használhassák ki, telepíttethessék ki, lakoltathassák ki és uralhassák le (ismételten!) hon-visszaszerző őseink leszármazottainak magyarjait”!!!

  http://www.thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=18110

  https://www.youtube.com/watch?v=k5-hXJkg0sY&feature=emb_logo

  https://www.youtube.com/watch?v=m_refpjsaRw

Szólj hozzá!