Kerítésen innenKiemelt hírek

Vas megye második legnagyobb városában listára kerül, aki nem írja alá a “Stop”-os kormány-petíciót – állítja a képviselő

Újabb Fidesz-lista látott napvilágot! - Ezúttal a választásra jelöltekről...

Új választáshoz új lista kell? Frissítésre szorul a jó öreg Kubatov-féle? Sárvár cirka 15.000 lakosú város, ahol a helyi vezetés nem nézi jó szemmel, ha valaki nem osztja, vagy legalábbis nem írja alá a “Stop Gyurcsány, stop Karácsony” kormány-petíciót, ami az előre nyomtatás okán nem követi az eseményeket, hiszen Karácsony Gergely már megállt. Klimits István képviselő nyílt levéllel fordult a Fidesz sárvári szervezetének elnökéhez.

A helyiek felháborodtak….

Nyílt levelet osztott meg a 9600 Facebook-oldalon Klimits István, sárvári független képviselő. Levelét dr. Máhr Tivadarnak, a város alpolgármesterének és a Fidesz sárvári szervezete elnökének címezte.

“Az elmúlt hetekben az önök szervezete nagy intenzitással állt neki a Fidesz által elindított „STOP Gyurcsány, STOP Karácsony” elnevezésű petíciójukhoz támogatói aláírásokat gyűjteni. Sárvár polgári oldali városvezetői mindig azt hangsúlyozták, hogy Sárváron nincs, és nem is lesz jelen az országos politika.

Mi történt, hogy még polgármester urat is bevonva, ennek a sokak által nevetségesnek tartott petíciónak a támogatásához már nem csak Sárvár közterein gyűjtenek aláírást, hanem a sárvári lakosokat otthonukban is felkeresik, mondhatjuk: „zaklatják”.

Ezzel még akkora probléma nem is lenne, ellenben nagyon sok kertvárosi lakosnál és személyesen nálam is nagy felháborodást váltott ki, hogy

felírják azon sárvári polgárok házszámát, akik nem írják alá a petíciót, és nem szimpatizálnak a kormánypárttal.

Alpolgármester úr, ez mélyen felháborítja az itt élő embereket!”

“A következő kérdések megválaszolására kérem:

  • 1.Erkölcsös-e számontartani, hogy ki nem írta alá a petíciót?
  • 2.Milyen rendszerbe kerülnek fel ezen adatok?
  • 3.Azok, akik nem írták alá a petíciót, a jövőben bármilyen hátrányos helyzetbe kerülhetnek-e emiatt?
  • 4.Hova adják le az aláírt íveket?
  • 5. Mi fog történni, ha 4,5 millió ember aláírja?
  • 6. Miről szól a kampány, minek gyűjtik ilyen szorgalommal az aláírásokat? Főleg úgy, hogy mára már a fele érvényét vesztette, hiszen Karácsony Gergely főpolgármester úr visszalépett.

Tisztelt alpolgármester úr, ha már ennyi pénzt, időt rászántak erre az akciójukra, ezzel egyidőben nem lett volna észszerű megkérdezni egyúttal a sárvári lakosokat a várost érintő fontosabb dolgokról is, mint például:

  • Körforgalom létesítése a Hegyközségben lévő sótonyi és ostffyasszonyfai kereszteződéshez.
  • Helyijáratos autóbuszközlekedés.
  • A kertvárosi gépjárműforgalom csökkentésére irányuló törekvések (Kazinczy F. és Tinódi utcák)Rengeteg ilyen és ehhez hasonló kérdés lehet, hogy jobban érdekelte volna az itt élőket?!

Előre is köszönöm megtisztelő válaszát.
Üdvözlettel:
Klimits István
önkormányzati képviselő
Sárvár, 2021.10.11.”

A kommentekből…

“Már Sárvárra is rátelepedett a gyűlöletpolitika. Csak írogassák fel a házszámokat, állunk elébe! Egyenlőre még szabad választás van és mindenki oda teszi a voksát, ahova akarja.”

“Köszi a látogatást utolag értesültem rola. Még szerencse hogy a lányom nyitott ajtot. Beinvitáltamvolna egykis bizalmas dumcsira a kopogtató egyént. A többit fantáziára bizom .”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Vas megye második legnagyobb városában listára kerül, aki nem írja alá a "Stop"-os kormány-petíciót - állítja a képviselő

Szólj hozzá!