BanánköztársaságKiemelt hírek

Lakatos Márk üzent a “sötétben bujkáló, sunyin álszenteskedő, másokat megnyomorító Fidesz-KDNP politikus Titkos Ilonkáknak”

Lakatos Márk üzent a "sötétben bujkáló, sunyin álszenteskedő, másokat megnyomorító Fidesz-KDNP politikus Titkos Ilonkáknak"

Október 11. a nemzetközi comingout-nap, és ebből az alkalomból az Instagramon meglepő posztot tett közzé Lakatos Márk. A stylist-műsorvezető üzenete elsősorban azért rendhagyó, mert kifejezetten politikai pártoknak üzen benne.

“Na szóval, én most a sötétben bújkáló, sunyin álszenteskedő, másokat megnyomorító FIDESZ-KDNP politikus Titkos Ilonkákhoz fordulok: ne a saját nyomorult, hazug életeteket verjétek le ostoba és gonosz törvényekkel a hozzátok hasonló melegeken. Inkább vegyetek nagylevegőt és vállaljátok fel magatokat. Meglátjátok: ez hozza majd a legnagyobb megnyugvást, békét de még sikert is a jövőben. De ha ennyire nem vagytok tökösek, akkor legalább mások #comingout – ját ne nehezítsétek a baromságaitokkal.”

írja Lakatos Márk a posztban.

“A comingoutot megelőző élet egy belső pokol…”

A 168óra interjújában elmondta, hogy azért tartaja fontosnak a szembenézés napjáról való megemlékezést, mert

“A comingoutot megelőző élet egy belső pokol, ami arról szól, hogy találsz magadban egy részt, amelyről azt érzed, hogy titkolni és szégyellni kell. Azért fontos erről beszélni, mert minél több embernek könnyítjük meg, hogy eljusson addig a pontig, amíg ezt nyilvánossá, publikussá, megoszthatóvá tudja tenni, annál több embernek segíthetünk. Minden olyan rendelkezés, törvény, közhangulat, uszítás, bármi más, ami abba az irányba hat, hogy embereknek minél több problémája, szorongása legyen ebből a történetből, az szerintem kifejezetten emberi gonoszság. Ezt azzal leplezni, hogy ez valakinek, ad absurdum a gyerekeknek az érdekében történik, az ráadásul cinizmus is.”

A pedofiltörvény

Az a törvény csak leplezése egy teljesen más politikai érdeknek – tehát az duplán cinikus. Az emberekben igenis léteznek homofób érzelmek, és borzasztóan káros, ha ezeket erősítjük ahelyett, hogy enyhítenénk őket, illetve ahelyett, hogy arra tanítanánk az embereket, hogy ne féljenek, ne gyűlölködjenek, hanem empátiával viselkedjenek a többiek felé. Ennek nem csak a törvényi megnyilvánulása káros, ez minden esetben ártalmas.

A politika és a politikusok szerepe

“… A posztommal azok felé fordulok, akik miatt egyáltalán szükség van egy ilyenre, hogy előbújás-nap, akik miatt félnie kell azoknak, akik egy bizonyos szexuális identitással születtek. Azokat céloztam meg, akik tehetnének arról, hogy ne legyen probléma az előbújás, hogy ne kelljen ettől félni.

A Fideszt és a KDNP-t nevesítve szólítottam meg a rejtőzködő meleg politikusokat, mert ők azok, akik kormánykoalícióként a melegellenes törvényt hozták, és emellett kettős életet élnek – emiatt valószínűleg sok lelki sérülésük és problémájuk lehet.

Szerintem borzasztó dolog úgy kettős életet élni és hazudni, hogy közben pont azoknak ártasz, akik ugyanolyanok mint te, ráadásul mindezt félelemből és politikai érdekből. Őket szólítom meg, hogy egy picit gondolják végig az életüket, hogy nem találnak-e valami olyan feloldást a problémájukra, ami nyugalomba hozza őket. De ha erre nem képesek, akkor legalább mások számára ne nehezítsék meg a saját identitásuk felvállalását.”

Neked van olyan meleg ismerősöd, aki a Fideszre szavaz?

-kérdésre Lakatos Márk válasza:

Nem tudom, mert nem szoktam megkérdezni az ismerőseimet, hogy kire szavaznak.

A teljes cikket ide kattintva olvashatja.

Fotó: Népszava

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Lakatos Márk üzent a "sötétben bujkáló, sunyin álszenteskedő, másokat megnyomorító Fidesz-KDNP politikus Titkos Ilonkáknak"

About Author

Comments (1)

 1. PáLos TReND

  A HARSÁNY, HIGANY-TESTŰ HÍM-RINGYÓ PROVOKÁTOROK VESZÉLYESEBBEK TÁRSADALMUNKRA, MINT az 1PETÉJŰ KISZ-es IKREK (GYURCSÁNY-ORBÁN!!!) EGYÜTTVÉVE!!!
  “Ez az a teológia, amellyel a bűnözők meg akarják nyerni ifjúságunkat.
  Azt, hogy megfontoltan az ifjúság felé fordulnak, nemcsak bűnös cselekedeteik bizonyítják, hanem a bűnös szándékuk is.
  Ez a szándék a népközösség megsemmisítésére irányul.
  Egy homoszexuális tanító megronthat egy egész iskolát. Egy homoszexuális „ifjúsági szervezet vezére” megronthat egy egész, benne bízó nemzedéket. Egy homoszexuális „barátságos fickó, aki csupán szereti a fiatalembereket”, megronthatja egy egész megye ifjúságát.
  Ezek az emberek az állam ellen bűnöznek, és ilyenekként kell kezelni őket. Ők bűnözők, az állam ellenségei, mert éppen annyira cselekednek céltudatosan, mint vonzalmuk alapján. Állandóan hozzájuk hasonlók veszik körül őket, mihelyt vezető állásba kerülnek és a tőlük függő alárendeltek elöljáróivá válnak. Azután államot építenek az államban: egy titkos államot, amelynek érdekei ellenkeznek a nép érdekeivel, és amely ennélfogva az állam iránt ellenséges szervezetet alkot. Így a kör bezárul.
  Ők nem „szegény, beteg emberek”, akiket „kezelni” kell, hanem az állam ellenségei, akiket ártalmatlanná kell tenni!”

  Szerrel és tettel: PáLoS TReND

  (Forrás: harcunk.info, fordítás: Tudós-Takács János)

Szólj hozzá!